Herolog Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.280 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #1 Bana uygun kick boks torbası önerisi yapar mısınız? 175 cm boyundayım. Tavan içinde olur ayaklı da olur. Bütçe maksimum 1200 TL.
Bana uygun kick boks torbası önerisi yapar mısınız? 175 cm boyundayım. Tavan içinde olur ayaklı da olur. Bütçe maksimum 1200 TL.
pesimistingözyaşları Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 533 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #2 Amazon.com.tr Bütçe bir tık daha yüksek olsa Fightr önerirdim.
Herolog Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 1.280 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #3 pesimistingözyaşları dedi: Amazon.com.tr Bütçe bir tık daha yüksek olsa Fightr önerirdim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. 80 cm biraz kısa ama yukarıdan uzun zincire mi bağlamak gerekir daha uygun boyda olması için?
pesimistingözyaşları dedi: Amazon.com.tr Bütçe bir tık daha yüksek olsa Fightr önerirdim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. 80 cm biraz kısa ama yukarıdan uzun zincire mi bağlamak gerekir daha uygun boyda olması için?
pesimistingözyaşları Centipat Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 533 Çözümler 1 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #4 Herolog dedi: Teşekkür ederim. 80 cm biraz kısa ama yukarıdan uzun zincire mi bağlamak gerekir daha uygun boyda olması için? Genişletmek için tıkla... evett
Herolog dedi: Teşekkür ederim. 80 cm biraz kısa ama yukarıdan uzun zincire mi bağlamak gerekir daha uygun boyda olması için? Genişletmek için tıkla... evett