Merhaba. Asıl amacım profesyonel olarak yapmak değil de kavga gibi durumlar olursa kendimi savunabilmek, kendimi ezdirmemek. Hangisini seçmem daha mantıklı olur? Bacaklarımın daha kuvvetli olduğunu düşündüğümden kickboks gibi geliyor ama... Fikriniz nedir?
Merhaba. Asıl amacım profesyonel olarak yapmak değil de kavga gibi durumlar olursa kendimi savunabilmek, kendimi ezdirmemek. Hangisini seçmem daha mantıklı olur? Bacaklarımın daha kuvvetli olduğunu düşündüğümden kickboks gibi geliyor ama... Fikriniz nedir?
Boks. Kendini koruyacağın yer sokaktır hocam. Sokakta da temiz olan bokstur. Ayak kaldırmak zorunda kalmazsın, daha az açık verirsin, güreş gibi değildir birebir temasa girmezsin. Tek atışta yıkmaya bakarsın.
Boks. Kendini koruyacağın yer sokaktır hocam. Sokakta da temiz olan bokstur. Ayak kaldırmak zorunda kalmazsın, daha az açık verirsin, güreş gibi değildir birebir temasa girmezsin. Tek atışta yıkmaya bakarsın.
Güreş öğren dostum. Güreş bilen adamı kimse yenemez sokakta. Ben lafımın arkasındayım güreşçi adama kimse kafa tutamaz. Yere aldın mı iş bitti zaten UFC bile bunun en bariz örneğidir.
Kanka güreş ve Muay Thai gibi fazla yakın temas gerektiren sporları unut. Kendini korumak istiyorsan yaklaşmadan, patlayıcı güçle düşürmeye bakacaksın. Kurs için yaşadığın ilde ne vardır bilemiyorum.
@GoDd1 Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Öğrencisiydim hocam. Birebir boks ve güreş hocamız Yüzbaşı İlhami Süzgün'ün tavsiyelerini verdim burada. Gülücüğü ona da atarsınız isterseniz.