4 449549 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 2.173 Çözümler 24 14 Şubat 2022 #11 Abdullah Eker dedi: Peki yüzme mi futbol mu? Geçen sene futbol kulübüne gitmiştim ve şu an iyi oynuyorum. Şu an başlasam profesyonel olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Futbol ile büyük hedeflerin varsa futbol, yoksa yüzme.
Abdullah Eker dedi: Peki yüzme mi futbol mu? Geçen sene futbol kulübüne gitmiştim ve şu an iyi oynuyorum. Şu an başlasam profesyonel olabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Futbol ile büyük hedeflerin varsa futbol, yoksa yüzme.
İ İsimsiz kral Decapat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #12 SinekTV dedi: Futbol ile büyük hedeflerin varsa futbol, yoksa yüzme. Genişletmek için tıkla... Lisans çıkarmayı çok istiyorum ve prefesyonel olmak istiyorum.
SinekTV dedi: Futbol ile büyük hedeflerin varsa futbol, yoksa yüzme. Genişletmek için tıkla... Lisans çıkarmayı çok istiyorum ve prefesyonel olmak istiyorum.
4 449549 Hectopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 2.173 Çözümler 24 14 Şubat 2022 #13 Abdullah Eker dedi: Lisans çıkarmayı çok istiyorum ve prefesyonel olmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Senin hayatın, senin hedeflerin. Öyle diyorsan futbol daha mantıklı olabilir.
Abdullah Eker dedi: Lisans çıkarmayı çok istiyorum ve prefesyonel olmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Senin hayatın, senin hedeflerin. Öyle diyorsan futbol daha mantıklı olabilir.