uuua Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 835 Çözümler 1 5 Nisan 2023 #1 Aşırı sevdiğim bir spor başlamayı düşünüyorum. Sizce kilo alma açısından mantıklı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Nisan 2023
YokSauronunGözü Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 908 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Medikal 5 Nisan 2023 #2 Kilo almayla boxun ne alakası var anlayamadım? siklet siklet değişiyor kilo almak istiyorsan body e gidiceksin
Kilo almayla boxun ne alakası var anlayamadım? siklet siklet değişiyor kilo almak istiyorsan body e gidiceksin
B black_rose Zeptopat Katılım 5 Nisan 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2023 #3 uuua dedi: Aşırı sevdiğim bir spor başlamayı düşünüyorum. Sizce kilo alma açısından mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, uzun süre yaptım. Eğer boksta harcadığınız kaloriden fazlasını alırsananız kilo alırsınız. Ama genelde o açığı sağlamak zordur.İş kilo alma konusuna gelince,özellikle sağlıklı kilo almak için, uygun beslenme ve body daha uygundur
uuua dedi: Aşırı sevdiğim bir spor başlamayı düşünüyorum. Sizce kilo alma açısından mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Merhabalar, uzun süre yaptım. Eğer boksta harcadığınız kaloriden fazlasını alırsananız kilo alırsınız. Ama genelde o açığı sağlamak zordur.İş kilo alma konusuna gelince,özellikle sağlıklı kilo almak için, uygun beslenme ve body daha uygundur
uuua Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 835 Çözümler 1 5 Nisan 2023 #4 Bir süre fitness gittim ama pek sarmiyor açıkçası.