Boksa başlanır mı?

Mauro İcardi9

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD ryzen 5600G
Meslek
Öğrenci
Selamlar, boksa başlamak istiyorum. Sizce başlamalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
3. Ayım yeni doldu. Yorucu ama zevkli biraz dayanabilirsen güzel spor.

Aktif olarak 2 yildir yapiyorum. Kesinlikle basla. Sadece spor anlaminda degil bir cok konuda gelisirsin.

Antrenmanlar nasıl başlanır mı

İlk 1 ay kadar istasyonda yer almazsınız başta ayna karşısında hoca doğru yumruk formunu çalıştırır ardından eldiven dersi vermeye başlar. Daha sonra hoca uygun gördüğünde istasyona geçersiniz bizde öyle oldu hocadan hocaya değişir mi bilemem elbette.

Antrenmanlar zormu kendimi çok geliştirmek istiyorum hem yaşımda genç belki bir şeyler kapıp ileride daha iyi yerlere gelirim.

Antrenmanlar zormu kendimi çok geliştirmek istiyorum hem yaşımda genç belki bir şeyler kapıp ileride daha iyi yerlere gelirim.
Kendinizi çok geliştirmek istiyorsanız antrenmanlarınızın zor olduğundan korkmamanız gerek. Antrenmanın en yorucu kısmı koşu. Kondisyonunuz varsa aşırı zorlanmazsınız.

Kendinizi çok geliştirmek istiyorsanız antrenmanlarınızın zor olduğundan korkmamanız gerek. Antrenmanın en yorucu kısmı koşu. Kondisyonunuz varsa aşırı zorlanmazsınız.

Kilo var biraz o sorun kilodan dolayı bir şey olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…