G GaRTY Hectopat Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 68 16 Ocak 2025 #21 Henss dedi: Bu mantıkla hareket edip hayatının içine eden birçok kişi gördüm. Arkadaş zaten boksa fazla zaman ayıramayacağını dolaylı bir yoldan dile getir. Genişletmek için tıkla... Henss dedi: Bu mantıkla hareket edip hayatının içine eden birçok kişi gördüm. Arkadaş zaten boksa fazla zaman ayıramayacağını dolaylı bir yoldan dile getirmiş. Genişletmek için tıkla... Tabii önceliğine göre hareket etmeli ama hayatını mahvedecek bir mantık değil benim söylediğim zaten hem dersini çalışıp hem de antrenman yapması çok zor olmaz tabii hedefine göre değişir.
Henss dedi: Bu mantıkla hareket edip hayatının içine eden birçok kişi gördüm. Arkadaş zaten boksa fazla zaman ayıramayacağını dolaylı bir yoldan dile getir. Genişletmek için tıkla... Henss dedi: Bu mantıkla hareket edip hayatının içine eden birçok kişi gördüm. Arkadaş zaten boksa fazla zaman ayıramayacağını dolaylı bir yoldan dile getirmiş. Genişletmek için tıkla... Tabii önceliğine göre hareket etmeli ama hayatını mahvedecek bir mantık değil benim söylediğim zaten hem dersini çalışıp hem de antrenman yapması çok zor olmaz tabii hedefine göre değişir.