Boksta gelişmek için ne yapılmalı?

ExE.1

Hectopat
Evde amatör olarak boks yapıyoryrum. Direk vuruşları, korşe, aparkat gibi vuruşları ve ayak kombinasyonlarını bu vuruşlarla nasıl birlikte yapacağımı öğrendim sayılır. Fakat gölge boksuna ağırlık vermeli miyim? Boyum 188+ ve kilom 113 bunları da ekleyeyim dedim. Teşekkürler forum sakinleri.

Kilonu vermeye biraz çabala eğer yaşında göre kilon normal duruyorsa vermeyedebilirsin daha güzel kombinasyon yapmak içinde bol bol gölge boksu ve torba yapmalısın ayrıca sana bir tüyo vereyim belki biliyorsundur ama yumruklarını ağırlaştırmak için eline dambıl al ve gölge çalışması yap.

Kilonu vermeye biraz çabala eğer yaşında göre kilon normal duruyorsa vermeyedebilirsin daha güzel kombinasyon yapmak içinde bol bol gölge boksu ve torba yapmalısın ayrıca sana bir tüyo vereyim belki biliyorsundur ama yumruklarını ağırlaştırmak için eline dambıl al ve gölge çalışması yap.
Teşekkürler hocam evde yeterli dumbbell ağırlıklarım var yaparım. Bir şey ekleyeceğim şimdi ben yks öğrencisiyim. Maksimum 30-40 dk antrenman yapıyorum. Acaba buna bench press ve lat pulldown gibi bölgesel hareketleri eklesem mi ? Evde bench press kafesi var ağırlıklar var ama zaman sıkıntısından yapamıyorum. Sence ne yapayım hocam ?

Hocam dalga geçmiyorsun dimi. Yorum yapmak için yorum yapmazsanız sevinirim...

Teşekkürler hocam evde yeterli dumbbell ağırlıklarım var yaparım. Bir şey ekleyeceğim şimdi ben YKS öğrencisiyim. Maksimum 30-40 dk antrenman yapıyorum. Acaba buna bench press ve lat pulldown gibi bölgesel hareketleri eklesem mi? Evde bench press kafesi var ağırlıklar var ama zaman sıkıntısından yapamıyorum. Sence ne yapayım hocam?

Hocam dalga geçmiyorsun değil mi? Yorum yapmak için yorum yapmazsanız sevinirim...

Haftada kaç gün çalısıyorsun?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı