A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 20 Aralık 2020 #11 Darkredd34 dedi: Troll konu değil hocam kredi kartı kullanmıyorum inanal kartım var. Genişletmek için tıkla... Yeni bir İninal kart oluştur ve onun içerisine şu anki İninal kartında yer alan parayı at. Ardından birinci kartı silebilirsiniz.
Darkredd34 dedi: Troll konu değil hocam kredi kartı kullanmıyorum inanal kartım var. Genişletmek için tıkla... Yeni bir İninal kart oluştur ve onun içerisine şu anki İninal kartında yer alan parayı at. Ardından birinci kartı silebilirsiniz.
Darkredd34 Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 322 20 Aralık 2020 #12 Alikaplan801 dedi: Yeni bir İninal kart oluştur ve onun içerisine şu anki İninal kartında yer alan parayı at. Ardından birinci kartı silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam numaram adına yapılmış olabilir mi?
Alikaplan801 dedi: Yeni bir İninal kart oluştur ve onun içerisine şu anki İninal kartında yer alan parayı at. Ardından birinci kartı silebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam numaram adına yapılmış olabilir mi?
taydiyed Picopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 350 Çözümler 1 20 Aralık 2020 #13 J0kerdede dedi: Boku.com yemişsiniz. Genişletmek için tıkla... Max technopat üyesi mizaj
rXAi Decapat Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 636 Çözümler 5 20 Aralık 2020 #14 Saltopat dedi: Site İsmi bile ben dolandırıcıyım diye bağırıyor. Genişletmek için tıkla... Koskaca mobil ödeme şirketini dolandırıcı site olarak tanımladın ya, helal olsun.
Saltopat dedi: Site İsmi bile ben dolandırıcıyım diye bağırıyor. Genişletmek için tıkla... Koskaca mobil ödeme şirketini dolandırıcı site olarak tanımladın ya, helal olsun.
Saltopat Decapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 3.982 Makaleler 10 Çözümler 12 20 Aralık 2020 #15 rXAi dedi: Koskaca mobil ödeme şirketini dolandırıcı site olarak tanımladın ya, helal olsun. Genişletmek için tıkla... Ben ilk defa duyduğum için ismi bana yetti
rXAi dedi: Koskaca mobil ödeme şirketini dolandırıcı site olarak tanımladın ya, helal olsun. Genişletmek için tıkla... Ben ilk defa duyduğum için ismi bana yetti
Darkredd34 Picopat Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 322 20 Aralık 2020 #16 Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler SJ mizaj yapan cem yılmazlara bile teşekkürler. Önceki mesajlara baktığımda mobil ödeme yaptığımı anladım konudaki bazı arkadaşlar sağ olsun mobil ödeme şirketi olduğunu söylemişler.
Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler SJ mizaj yapan cem yılmazlara bile teşekkürler. Önceki mesajlara baktığımda mobil ödeme yaptığımı anladım konudaki bazı arkadaşlar sağ olsun mobil ödeme şirketi olduğunu söylemişler.