Bolt kargo hasarlı geldi

Qualty

Hectopat
Makaleler
1
Siparişim bolt kargo ile geldi. İlk defa bolt kargo ile geldi siparişim ve ilkinde de rezillikle sonuçlandı. Görsel paylaşıyorum. Jelatini açık bir şekilde geldi. Kargoyu teslim alan kişi ben değildim. Kargoyu teslim alan kişi ben olsaydım istemezdim bu kargoyu. Yapabileceğim bir şey var mı? Değişim isteyebilir miyim?

Dosya Ekleri

• 20231020_164748.jpg
    20231020_164748.jpg
    150,6 KB · Görüntüleme: 152
  • 20231020_164919.jpg
    20231020_164919.jpg
    134,4 KB · Görüntüleme: 148
Siparişim bolt kargo ile geldi. İlk defa bolt kargo ile geldi siparişim ve ilkinde de rezillikle sonuçlandı. Görsel paylaşıyorum. Jelatini açık bir şekilde geldi. Kargoyu teslim alan kişi ben değildim. Kargoyu teslim alan kişi ben olsaydım istemezdim bu kargoyu. Yapabileceğim bir şey var mı? Değişim isteyebilir miyim?
Bolt kargo'nun, kargoları sigortalı diye biliyorum. İletişime geçin. Veya üründe sorun yoksa abartmaya gerek olan bir durum değil bana göre sadece koli biraz açılmış.

Taşıma esnasında bu tür hasarlar olabiliyor. Aldığınız üründe sorun yoksa dert etmeyin. Var ise aldığınız yere fotoğrafları ile birlikte durumu bildirin. Artık insaflarına kalmış. Yasal olarak yapabileceğiniz hiçbir şey yok.

Kargonun köşesi adam eliyle kaldırırken bile o şekil ezilir bunun için neden konu açtınız ki? Benim SSD kargom kare kutuda gelmesi gerekirken üçgen biçimde falandı ama belli yani ufak bir kargoydu ve ezilmiş. Kutusunda da köşelerde ufak tefek ezilmeler vardı ama gram önemsemedim. Zaten bu cihazların kutuları, içeriği kargo esnasında ezilme ihtimaline karşı önlem alınarak üretiliyor. Bu kadar kasmayın cidden.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı