eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #1 Olumsuz hava koşulları nedeni ile; Tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Olumsuz hava koşulları nedeni ile; Tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 19 Kasım 2023 #2 Son anda İstanbul'da da edilecek gibi hissediyorum.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #3 432150 dedi: Son anda İstanbul'da da edilecek gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Ankara ile İstanbul'a aman aman kar yağmadığı sürece vermiyorlar.
432150 dedi: Son anda İstanbul'da da edilecek gibi hissediyorum. Genişletmek için tıkla... Ankara ile İstanbul'a aman aman kar yağmadığı sürece vermiyorlar.
XEfe.Bey Kilopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 7.524 Makaleler 2 Çözümler 2 19 Kasım 2023 #4 eKqx dedi: Ankara ile İstanbul'a aman aman kar yağmadığı sürece vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Hava çok soğuk. Yazın çok sıcak geçti, kışın da kuzey kutbu gibi.
eKqx dedi: Ankara ile İstanbul'a aman aman kar yağmadığı sürece vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Hava çok soğuk. Yazın çok sıcak geçti, kışın da kuzey kutbu gibi.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #5 eKqx dedi: Ankara ile İstanbul'a aman aman kar yağmadığı sürece vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ali yerlikaya olsaydı şimdiye tüm İstanbul'u ederdi vallaha.
eKqx dedi: Ankara ile İstanbul'a aman aman kar yağmadığı sürece vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Ali yerlikaya olsaydı şimdiye tüm İstanbul'u ederdi vallaha.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #6 XEfe.Bey dedi: Hava çok soğuk. Yazın çok sıcak geçti, kışın da kuzey kutbu gibi. Genişletmek için tıkla... M3HM3TY dedi: Ali yerlikaya olsaydı şimdiye tüm İstanbul'u ederdi vallaha. Genişletmek için tıkla... Umarım son dakika bir tatil haberi gelir.
XEfe.Bey dedi: Hava çok soğuk. Yazın çok sıcak geçti, kışın da kuzey kutbu gibi. Genişletmek için tıkla... M3HM3TY dedi: Ali yerlikaya olsaydı şimdiye tüm İstanbul'u ederdi vallaha. Genişletmek için tıkla... Umarım son dakika bir tatil haberi gelir.
Kuru kuru Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 958 Çözümler 5 19 Kasım 2023 #7 Keşke yine bir şöyle okullar bir gün daha tatil edilse. Cidden.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #8 eKqx dedi: Umarım son dakika bir tatil haberi gelir. Genişletmek için tıkla... 22'den sonra gelmezse gelmez.
eKqx dedi: Umarım son dakika bir tatil haberi gelir. Genişletmek için tıkla... 22'den sonra gelmezse gelmez.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 19 Kasım 2023 #9 M3HM3TY dedi: Ali yerlikaya olsaydı şimdiye tüm İstanbul'u ederdi vallaha. Genişletmek için tıkla... Bakan olduğu daha iyi oldu. Uyuşturucu çetelerine eski bakan dokunmuyordu, Yerlikaya operasyon vs. yaptırıyor.
M3HM3TY dedi: Ali yerlikaya olsaydı şimdiye tüm İstanbul'u ederdi vallaha. Genişletmek için tıkla... Bakan olduğu daha iyi oldu. Uyuşturucu çetelerine eski bakan dokunmuyordu, Yerlikaya operasyon vs. yaptırıyor.
eKqx Hectopat Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 1.217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #10 Bu saatten sonra haber gelmez arkadaşlar, önümüzdeki karlı günlerde görüşmek üzere.