M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #11 518679 dedi: Bakan olduğu daha iyi oldu. Uyuşturucu çetelerine eski bakan dokunmuyordu, Yerlikaya operasyon vs. yaptırıyor. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, ama tatil anlamında çok iyiydi İstanbul'da. eKqx dedi: Bu saatten sonra haber gelmez arkadaşlar, önümüzdeki karlı günlerde görüşmek üzere. Genişletmek için tıkla... İbrahim haskoloğlu yetkililerle konuşmuş kar yağarsa tatil edeceğini söylemiş yetkililer. Ama lapa lapa yağmadı hiç.
518679 dedi: Bakan olduğu daha iyi oldu. Uyuşturucu çetelerine eski bakan dokunmuyordu, Yerlikaya operasyon vs. yaptırıyor. Genişletmek için tıkla... Doğrudur, ama tatil anlamında çok iyiydi İstanbul'da. eKqx dedi: Bu saatten sonra haber gelmez arkadaşlar, önümüzdeki karlı günlerde görüşmek üzere. Genişletmek için tıkla... İbrahim haskoloğlu yetkililerle konuşmuş kar yağarsa tatil edeceğini söylemiş yetkililer. Ama lapa lapa yağmadı hiç.
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Kasım 2023 #12 eKqx dedi: Olumsuz hava koşulları nedeni ile; Tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İlk defa antalyalı olduğuma üzüldüm.
eKqx dedi: Olumsuz hava koşulları nedeni ile; Tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İlk defa antalyalı olduğuma üzüldüm.