Bonus Genç, Maximum Genç ve Axess Kampüs arasında kalmak

kotlinist

Hectopat
Merhaba. Halihazırda World Gold kartım var 500 TL limitli. 750 TL limitli Enpara kartım vardı, onu bu hafta kapattım. Bunun yanında kampanyaları güzel olan kredi kartı başvurusu yapmak istiyorum. Bonus Genç ve Maximum Genç kartlarının kampanyaları güzel fakat elde edilen puanlar belli süre içerisinde harcamak gerekiyor. Axess kartta ise puanlar kaybolmadığı için aklımı çeliyor. Aylık harcamalarım genel olarak yemek, elektronik ürün ve kıyafet oluyor. Siz ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti Bankası'nın en önemli avantajı her yerde ATM bulunması. Önemli bir durum ise bunu dikkate alabilirsiniz.
İş Bankası'nın da bankamatiği aşırı fazla. Ben genelde İş Bankası ve Garanti'yi yan yana görüyorum her yerde.

Maximum Genç kullanıyorum fakat benim için bir işe yaramıyor. Puan biriktiremiyorum sadece Netflix ve Steam üzerinden aldığım oyunları ödemek için kullanıyorum. Sizin kullanış tarzınıza kalmış ama ATM'si her yerde var bu bana çok rahatlık sağlıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı