Bonus Gold vs American Express

456388

Hectopat
Selam.
Geçenlerde kredi kartı başvurusunda bulundum. Bonus Gold alırsam American Express'in yıllık taksiti daha ucuza geliyordu. Ben de ikisini tek kart olacağını düşünüp (kampanyaları tek kartta birleşecek) başvurdum. Şimdi elimde 2 kredi kartı var ama American Express'i boşuna almış hissediyorum. Elimde tutmamın bir anlamı var mı?
Daha önce hiç garanti ile çalışmadığım için ne tür kampanyaları var vs. hiç bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Size verilen bonus amex. Daha fazla bonus puan kazandirmak disinda hiçbir ise yaramiyor. Iptal ettirebilirsiniz. Gercek amex istiyorsaniz ayrica basvurmaniz gerekiyor. Green, Gold, Platinum ve metal the Platinum'a basvurabilirsiniz.

Garantinin Amex'i, Gold'a göre daha avantajlı olup olmadığını bilmek istiyorum sadece.

Garantinin Amex'i, Gold'a göre daha avantajlı olup olmadığını bilmek istiyorum sadece.
Daha avantajlı fakat her posta geçmez!!
Bu nedenle 2 kart taşıyoruz hep.
Geçtiği yerde Amex geçmediği yerde normal kredi kartı..
Market,Cafe,Restoranlar komisyonu az diye farkli bankaların posuna kullanıyor.
Kuveyt,Şeker Bank gibi...

Daha avantajlı fakat her posta geçmez!
Bu nedenle 2 kart taşıyoruz hep.
Geçtiği yerde amex geçmediği yerde normal kredi kartı.
Market, cafe, restoranlar komisyonu az diye farkli bankaların POS'una kullanıyor.
Kuveyt, şeker bank gibi...

25 TL ustu 10. harcamaya 10 TL bonus. E-ticaret, market, restoran harcamalarina 1% bonus disinda avantaji pek bi' avantaji yok. Kisaca aidata degmez. Ben olsam iptal ettirirdim.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Aslında ek kart yerine durduğu için ilgimi çekiyor ama sanırım kampanyalara biraz bakmak lazım. Daha önce paraf kullanıyordum onun kampanyalarını listelemek daha kolaydı. Bonus bana biraz karışık geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı