Bonus Piu patladı mı?

Ozaman Papara'nin da olmasin. Hiçbir kartin fiziksel hali olmasın ?

O zaman Papara'nın da olmasın. Hiçbir kartın fiziksel hali olmasın ?
Papara mesela eczane alış-verişi, kıyafet alış-verişi gibi fiziksel alış-verişlerde de fırsatlar sunuyor. Bu durumda fiziksel bir karta ihtiyaç duyuluyor. Ben Piu kartta bu şekilde fırsatlar görmedim.

Aylardır kart elime ulaşmadı. Hesabı unuttum resmen.

Bence Papara'nın koşullarını kaldırabilecek kadar iyi bir rakip değil bu nedenle reklama çok yönelmediler.
Şuan Papara ve Tosla zaten kapışıyor. Rakipleri yok gibi bir şey. İninal desen kendi kendine takılıyor.
Bence Papara'nın koşullarını kaldırabilecek kadar iyi bir rakip değil bu nedenle reklama çok yönelmediler.
Şuan Papara ve Tosla zaten kapışıyor. Rakipleri yok gibi bir şey. İninal desen kendi kendine takılıyor.

Kardeşim benim adamların fiziksel kart çıkarma ihtiyacı yok, odakları çevirimiçi alışveriş. Papara'nın ise gündelik bir kart olmak. Piu şuan tam gaz gidiyor bir uygulama eksik.

Kardeşim benim adamların fiziksel kart çıkarma ihtiyacı yok, odakları çevirimiçi alışveriş. Papara'nın ise gündelik bir kart olmak. Piu şuan tam gaz gidiyor bir uygulama eksik.
Katılıyorum, bende anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyorlar. Papara ve Piu farklı amaçlara hizmet ediyorlar, rakip değiller. Papara rakibi Tosla.

Yoksa ozaman neden yorumlar da soran kişilere fiziksel kartimiz çok yakinda çıkacaktır diyorlar. Çıkarmayacaz desinler. İnsanları boş boş bekletmeye gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…