Bence gerek yok. Sonuçta internet alış-verişi için çıkmış bir kartın neden fiziksel hali olsun ki? Normal hayatta bize ne gibi fırsatlar sunuyor? Hepsi internet alış-verişi için, bu durumda bence gerekli değil.
Bence gerek yok. Sonuçta internet alış-verişi için çıkmış bir kartın neden fiziksel hali olsun ki? Normal hayatta bize ne gibi fırsatlar sunuyor? Hepsi internet alış-verişi için, bu durumda bence gerekli değil.
Papara mesela eczane alış-verişi, kıyafet alış-verişi gibi fiziksel alış-verişlerde de fırsatlar sunuyor. Bu durumda fiziksel bir karta ihtiyaç duyuluyor. Ben Piu kartta bu şekilde fırsatlar görmedim.
26 Eylül 2020'de duyurulan bonus piu hala sanal kart üzerinden destek vermekte. Son olarak 13 Ekim 2020'de post atılmış daha da atılmamış. Kampanyaları da pek iyi gözükmüyordu zaten. Sizce patladı mı? Bence bu kadar uzun sürmemeli. Kaç ay oldu hala fiziksel kart veya bir mobil uygulama yok.
Kardeşim benim adamların fiziksel kart çıkarma ihtiyacı yok, odakları çevirimiçi alışveriş. Papara'nın ise gündelik bir kart olmak. Piu şuan tam gaz gidiyor bir uygulama eksik.
Kardeşim benim adamların fiziksel kart çıkarma ihtiyacı yok, odakları çevirimiçi alışveriş. Papara'nın ise gündelik bir kart olmak. Piu şuan tam gaz gidiyor bir uygulama eksik.
Yoksa ozaman neden yorumlar da soran kişilere fiziksel kartimiz çok yakinda çıkacaktır diyorlar. Çıkarmayacaz desinler. İnsanları boş boş bekletmeye gerek yok.