Çözüldü Bonus Trink kart nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
Bonus Trink kart nedir?
Bonus Trink kart ile karttan çektiğim ücreti bir sonraki ay ödeyebilir miyim?
Bonus Trink kart ile parayı borç olarak mı alabiliyorum?

Çözüm
Temassız kartları "Trink" oluyor.

Kredi kartının Trink olanı ile nakit avans çekerseniz ekstre tarihinde ödeyebilirsiniz. Kredi kartı olduğu için borç kullanmış oluyorsunuz ama kartınıza fazladan para yatırırsanız yatırdığınız kısmı da kullanabilirsiniz.

Bankamatik kartının da Trink olanı var. Onunla borç alamıyorsunuz ve sonraki ay ödeyemiyorsunuz ama temassız ödeme yapabiliyorsunuz. Ek hesabınız mevcutsa ek hesabınızdan para çekip günü gelince ödeyebiliyorsunuz ve borç alabiliyorsunuz. Trink kartınız ile bu hesaba ulaşabilirsiniz ve alışverişlerde kullanabilirsiniz ama öncelikle başvurmanız gerekiyor.
Temassız kartları "Trink" oluyor.

Kredi kartının Trink olanı ile nakit avans çekerseniz ekstre tarihinde ödeyebilirsiniz. Kredi kartı olduğu için borç kullanmış oluyorsunuz ama kartınıza fazladan para yatırırsanız yatırdığınız kısmı da kullanabilirsiniz.

Bankamatik kartının da Trink olanı var. Onunla borç alamıyorsunuz ve sonraki ay ödeyemiyorsunuz ama temassız ödeme yapabiliyorsunuz. Ek hesabınız mevcutsa ek hesabınızdan para çekip günü gelince ödeyebiliyorsunuz ve borç alabiliyorsunuz. Trink kartınız ile bu hesaba ulaşabilirsiniz ve alışverişlerde kullanabilirsiniz ama öncelikle başvurmanız gerekiyor.

Çözüm
Kısaca, Garanti Bankası temazsız özelliği olan kartları.

Ben zaten 3 hafta önce Garanti bankasından maaş kartı hesabı açtım. Bonus Trink kart açtırmadığım ve başvurmadığım halde Bonusflaş uygulamasını indirdikten sonra orada Bonus Trink kart çıktı. Limit ise 1500 TL. Kart geçen hafta evime gelmiş ama ben evde olmadığım için kartı vermemişler. İnternetten 350 TL değerinde bir ürün almak istiyorum ama bir sonraki ay maaş yatana kadar beklemek istemiyorum bu yüzden Bonus Trink karttan 350 TL çekip bir sonraki ay ödemek istiyorum. Bonus Trink'den aldığım parayı bir sonraki ay Bonus Trink kartına mı yatıracağım?

Peki yıllık kart ücretini hiçbir şey yapmasam da yıl sonu ödemek zorunda mıyım ve uygulama da Ödeme oranı %20 diyor, o ne oluyor? internetten hesaplamama göre 70 TL Asgari Ödeme Tutarı çıktı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı