Anarchistx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 610 Çözümler 1 16 Mayıs 2025 #11 Pledo dedi: Kampanya olup olmağını uygulamadın mı görürüm? Nereden görebilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulamada sağ üstte çan simgesi var ona tıkla orada sana özel kampanyalar varsa gözükür. Misal benimki şöyle: Dosya Ekleri c3d9bf8e-98b6-4294-88e5-d2e7b0b88288.jpg 76,4 KB · Görüntüleme: 27
Pledo dedi: Kampanya olup olmağını uygulamadın mı görürüm? Nereden görebilirim? Genişletmek için tıkla... Uygulamada sağ üstte çan simgesi var ona tıkla orada sana özel kampanyalar varsa gözükür. Misal benimki şöyle:
Pledo Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.834 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #12 Anarchistx dedi: Uygulamada sağ üstte çan simgesi var ona tıkla orada sana özel kampanyalar varsa gözükür. Misal benimki şöyle: Genişletmek için tıkla... Sanırım bana özel bir şey yok hocam. Teşekkür ederim.
Anarchistx dedi: Uygulamada sağ üstte çan simgesi var ona tıkla orada sana özel kampanyalar varsa gözükür. Misal benimki şöyle: Genişletmek için tıkla... Sanırım bana özel bir şey yok hocam. Teşekkür ederim.
Semih.42 Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 69 16 Mayıs 2025 #13 Pledo dedi: Kampanya olup olmağını uygulamadın mı görürüm? nereden görebilirim? Genişletmek için tıkla... BonusFlaş uygulamasından bakılıyor diye biliyorum.
Pledo dedi: Kampanya olup olmağını uygulamadın mı görürüm? nereden görebilirim? Genişletmek için tıkla... BonusFlaş uygulamasından bakılıyor diye biliyorum.
Pledo Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 1.834 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2025 #14 Semih.42 dedi: BonusFlaş uygulamasından bakılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Orda da bulamadım hocam.
Semih.42 dedi: BonusFlaş uygulamasından bakılıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Orda da bulamadım hocam.
Semih.42 Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 69 16 Mayıs 2025 #15 Pledo dedi: Orda da bulamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kampanya vs varsa bonusflaş yada mobil bankacılık uygulamasından görünür onun dışında giriş yaptığında göremiyorsan yapılabilecek birşey yok. Başka kredi kartlarını incele kampanya olarak illaki biri işine yarar.
Pledo dedi: Orda da bulamadım hocam. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kampanya vs varsa bonusflaş yada mobil bankacılık uygulamasından görünür onun dışında giriş yaptığında göremiyorsan yapılabilecek birşey yok. Başka kredi kartlarını incele kampanya olarak illaki biri işine yarar.