zenr Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri msi cyborg 15 a13vf Cinsiyet Erkek Meslek FrontEnd Developer 24 Mayıs 2025 #11 KDE Plasma dedi: Burda Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nasıl oluyor ki bu? Genişletmek için tıkla... bonzi buddy'de yazdığını seslendiren özellik vardı muhtemelen oraya bir şeyler yazdı ve sesi echo'yu arttırdı
KDE Plasma dedi: Burda Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Nasıl oluyor ki bu? Genişletmek için tıkla... bonzi buddy'de yazdığını seslendiren özellik vardı muhtemelen oraya bir şeyler yazdı ve sesi echo'yu arttırdı
KDE Plasma Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 499 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Gerek yok. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Mayıs 2025 #12 zenr dedi: Bonzi Buddy'de yazdığını seslendiren özellik vardı muhtemelen oraya bir şeyler yazdı ve sesi Echo'yu arttırdı. Genişletmek için tıkla... Sanırım Microsoft sam TTS'mi?
zenr dedi: Bonzi Buddy'de yazdığını seslendiren özellik vardı muhtemelen oraya bir şeyler yazdı ve sesi Echo'yu arttırdı. Genişletmek için tıkla... Sanırım Microsoft sam TTS'mi?
Ünal00 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 1.550 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri İşletim sistemi: Windows 11 Pro Anakart: Asus Prime B450M-K CPU: AMD Ryzen 5 1600 Six-Core 3.50 GHz Ram: 16 GB GPU :MSI Radeon RX 570 ARMOR 4G OC SSD: Lexar 256 gb ssd , TwinMOS 256 gb ssd Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2025 #13 KDE Plasma dedi: Arkadaşlar YouTube'da şu videoyla karşılaştım, sanırım gecenin 3-4 saatlerinde açılıp bağırıyormuş. Bir de sanırım Anakart'tan güç mü topluyor ne mi topluyor bilmem ama sizlere sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Boş ver sen, deneme öyle şeyler.
KDE Plasma dedi: Arkadaşlar YouTube'da şu videoyla karşılaştım, sanırım gecenin 3-4 saatlerinde açılıp bağırıyormuş. Bir de sanırım Anakart'tan güç mü topluyor ne mi topluyor bilmem ama sizlere sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Boş ver sen, deneme öyle şeyler.