Chaizeszz Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 340 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #1 Bonzi Buddy'i denemek istiyorum da internet üzerinden yayılır mı? Sanal bilgisayarda açacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2023
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.504 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 21 Ocak 2023 #2 İnternetten yayılmamıştı denediğimde. Siz risk almayın internet erişimini kapayın.
Chaizeszz Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 340 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #3 389072 dedi: İnternetten yayılmamıştı denediğimde. Siz risk almayın internet erişimini kapayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ve biraz önce sizin açtığınız forumu okumuştum, diskin bozulması bonzi buddy yüzünden değil mi? Son düzenleme: 21 Ocak 2023
389072 dedi: İnternetten yayılmamıştı denediğimde. Siz risk almayın internet erişimini kapayın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler ve biraz önce sizin açtığınız forumu okumuştum, diskin bozulması bonzi buddy yüzünden değil mi?
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.504 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 22 Ocak 2023 #4 Chaizeszz dedi: Teşekkürler ve biraz önce sizin açtığınız forumu okumuştum, diskin bozulması BonziBuddy yüzünden değil mi? Genişletmek için tıkla... Hangi konu?, Atabilir misin? Bonzi bana hiç zarar vermedi.
Chaizeszz dedi: Teşekkürler ve biraz önce sizin açtığınız forumu okumuştum, diskin bozulması BonziBuddy yüzünden değil mi? Genişletmek için tıkla... Hangi konu?, Atabilir misin? Bonzi bana hiç zarar vermedi.
Chaizeszz Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 340 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #5 389072 dedi: Hangi konu? Atabilir misin? Bonzi bana hiç zarar vermedi. Genişletmek için tıkla... BonziBuddy yükleyince sorun çıkar mı? İndirip gezinicegim onla😀 www.technopat.net Bu konuyu okumuştum ve bilgisayara ne gibi zarar oluyor bulaşırsa?
389072 dedi: Hangi konu? Atabilir misin? Bonzi bana hiç zarar vermedi. Genişletmek için tıkla... BonziBuddy yükleyince sorun çıkar mı? İndirip gezinicegim onla😀 www.technopat.net Bu konuyu okumuştum ve bilgisayara ne gibi zarar oluyor bulaşırsa?
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.504 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 22 Ocak 2023 #6 Chaizeszz dedi: BonziBuddy yükleyince sorun çıkar mı? İndirip gezinicegim onla😀 www.technopat.net Bu konuyu okumuştum ve bilgisayara ne gibi zarar oluyor bulaşırsa? Genişletmek için tıkla... Bilgi çalıyor ve saçma sapan reklamlar gösteriyor diyeyim. Fazla bir zararı yok. Gece çığlık olayı falan yalan. Ve Bonzi virüs değil istenmeyen yazılımdır.
Chaizeszz dedi: BonziBuddy yükleyince sorun çıkar mı? İndirip gezinicegim onla😀 www.technopat.net Bu konuyu okumuştum ve bilgisayara ne gibi zarar oluyor bulaşırsa? Genişletmek için tıkla... Bilgi çalıyor ve saçma sapan reklamlar gösteriyor diyeyim. Fazla bir zararı yok. Gece çığlık olayı falan yalan. Ve Bonzi virüs değil istenmeyen yazılımdır.