nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #1 Ben şahsen çok severim, hip hop'un en sevdiğim alt-türlerinden bir tanesidir. Özellikle günümüzde yapılanların beatleri çok hoşuma gidiyor.
Ben şahsen çok severim, hip hop'un en sevdiğim alt-türlerinden bir tanesidir. Özellikle günümüzde yapılanların beatleri çok hoşuma gidiyor.
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ekim 2022 #2 nickyokaga dedi: Ben şahsen çok severim, hip hop'un en sevdiğim alt-türlerinden bir tanesidir. Özellikle günümüzde yapılanların beatleri çok hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... Boom bap tam olarak ne bilmiyorum ama No1/çiçeklerde bir telaş var'ın beati buna giriyor. Eğer bu tarz şarkılar ise çok hoş.
nickyokaga dedi: Ben şahsen çok severim, hip hop'un en sevdiğim alt-türlerinden bir tanesidir. Özellikle günümüzde yapılanların beatleri çok hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... Boom bap tam olarak ne bilmiyorum ama No1/çiçeklerde bir telaş var'ın beati buna giriyor. Eğer bu tarz şarkılar ise çok hoş.
M m1cope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.137 8 Ekim 2022 #4 Allame'nin son çıkardığı albüm çok iyi.
E ehbk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 2.031 Çözümler 7 Yer Türkiye 8 Ekim 2022 #5 Fazla tekdüze sanki. Günümüzde daha çok saykodelik müzikler sağlam yapılıyor. Biraz kafa yoran müzikler ama mükemmel prodüksiyon var.
Fazla tekdüze sanki. Günümüzde daha çok saykodelik müzikler sağlam yapılıyor. Biraz kafa yoran müzikler ama mükemmel prodüksiyon var.