Boop fidye virüsü nasıl kaldırılır?

AyazKly

Femtopat
Daha fazla  
Yıllar önce çocukken bilgisayara fidye yazılımı indirmiştim şimdi eski bilgisayarı buldum HDD'ye baktım. JPG. Boop şeklinde duruyor dosyalar kurtarmanın bir yolu var mıdır içinde binlerce resim vardı çok suçlu hissediyorum kendimi.

Yıllar önce çocukken bilgisayara fidye yazılımı indirmiştim şimdi eski bilgisayarı buldum HDD'ye baktım. JPG. Boop şeklinde duruyor dosyalar kurtarmanın bir yolu var mıdır içinde binlerce resim vardı çok suçlu hissediyorum kendimi.

Yani ben eskiden CTRL alt del ile Görev Yöneticisi başlatıp oradan boop EXE kapatmıstım sonrasında bilgisayarı kapatmadan direkt bir virüs programı yükleyip halletmiştim deneyebilirsin zarar gelmez.

Yani ben eskiden CTRL alt del ile Görev Yöneticisi başlatıp oradan boop EXE kapatmıstım sonrasında bilgisayarı kapatmadan direkt bir virüs programı yükleyip halletmiştim deneyebilirsin zarar gelmez.
zaten bilgisayarda virüs yok formatlamıştık o zaman diğer diskte şifrelenmiş dosyalar var

Zaten bilgisayarda virüs yok formatlamıştık o zaman diğer diskte şifrelenmiş dosyalar var.

HDD'i çıkartabiliyorsanız çıkartıp USB disk okuyucu ile deneyebilirsiniz olursa eğer direkt diskin içine girin yedekleyin eğer bu çözümde olmazsa HDD takılıyken Windows live ile girmeyi deneyin büyük ihtimalle Windows live ile olacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı