BOOST-RGB-C013 sistem vs Unlost Eco sistem

İkisinin sistem özelliklerini yazarsan daha kolay olur bizim işimiz, tam bütçeyi belirtirsen sevinirim. Tahminimce 3500 Falan, o yüzden V4 sistem derim.
  • BOOST-RGB-C013
- AMD Ryzen 3 2300X
- GIGABYTE B450M S2H
- CORSAIR 8GB DDR4 3000MHz
- MSI RX570 Armor OC 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
- Power Boost C013B 500W 3x120mm RGB Fanlı USB 3.0 Gaming Kasa
- ADATA 240GB SU630 3D NAND Sata3 2.5'' SSD (520MB Okuma / 450MB Yazma)

• Unlost Eco
AMD 3.7GHz Ryzen 2200G İşlemci
GIGABYTE B450M S2H Anakart
ADATA 8GB 3000MHz Bellek
SAPPHIRE RX570 Pulse ITX Ekran Kartı
FSP CMT120A Pencereli Kasa
FSP 500W 80+ Silver Güç Kaynağı
ADATA 240GB SSD Sabitdisk
İkisinin sistem özelliklerini yazarsan daha kolay olur bizim işimiz, tam bütçeyi belirtirsen sevinirim. Tahminimce 3500 Falan, o yüzden V4 sistem derim.

Unlost Eco overclocklu.

Son düzenleyen: Moderatör:
OC yapmak yeni teknolojilerle artık zor bir sey değil. Sizde dilediğiniz gibi tek tikla OC yapabilirsiniz. Hatta biraz detaylara inerek daha ayrıntılı, ince is çıkararak voltaj ve frekansi cok iyi ayarlarsaniz cok fazla isinma sorunuyla da karşılaşmazsiniz. BIOS'la tek tikla yapilan otomatik OC genelde fazla voltaj veriyor o yüzden dedim. Ama uğraşamam, yapamam diyorsanız dediğim gibi OC yapmak zor degil. Büyük ihtimalle onların yaptigi OC BIOS'tan yapılmıştır.

*V4 sistem daha güçlü islemci ve donanımlara sahip. V4'u almanizi tavsiye ederim.

OC olmasının sebebi işlemciye yüklenen oyunlarda oluşan darboğazı indirmek içindir. Hala diyorum V4 alıp rahatınıza bakmanız. ITX ekran kartı olsa da ben Unlost Eco derim, sebebi ise BOOST sisteminde ki kasa o ekran kartını soğutmaya yetmeyecektir, hava akışı nerden sağlanır anlayamadım. Ekran kartın modelini değiştirebilirseniz BOOST'u öneririm.

Powerboost markasının PSU'ları iyi değil ani kesintide PC'yi yakma olasılığı bile var ben kesinlikle Unlost Eco derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…