Umutcengiz35 Hectopat Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 505 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2019 #1 Arkadaşlar şu an kullandığım kasa modeli bu: Boost VK-1628 500W Meshed Panel Full Siyah ATX Kasa Fiyatı Boost VK-1628 500W Meshed Panel Full Siyah ATX Kasa en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Şu kasayı satın almak istiyorum; Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11.com Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın! urun.n11.com Boyutlar uyuşur mu yani küçük gelmesi gibi bir sıkıntı olur mu?
Arkadaşlar şu an kullandığım kasa modeli bu: Boost VK-1628 500W Meshed Panel Full Siyah ATX Kasa Fiyatı Boost VK-1628 500W Meshed Panel Full Siyah ATX Kasa en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com Şu kasayı satın almak istiyorum; Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11.com Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın! urun.n11.com Boyutlar uyuşur mu yani küçük gelmesi gibi bir sıkıntı olur mu?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.642 Makaleler 21 Çözümler 97 30 Ekim 2019 #2 Kullandığın anakarta bağlı bu.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 30 Ekim 2019 #3 Daha kaliteli kasalara yönelmeni tavsiye ederim böyle teneke parçalarına 300 TL verme.
Umutcengiz35 Hectopat Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 505 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ekim 2019 #4 FalconPolat dedi: Kullandığın anakarta bağlı bu. Genişletmek için tıkla... micro atx anakartım ve bu kasada uyumlu olduğu yazıyor muzan dedi: Daha kaliteli kasalara yönelmeni tavsiye ederim böyle teneke parçalarına 300 TL verme. Genişletmek için tıkla... var mı 300 tl civarında önerebilceginiz kasa? muzan dedi: Daha kaliteli kasalara yönelmeni tavsiye ederim böyle teneke parçalarına 300 TL verme. Genişletmek için tıkla... ve yorumlarda 300'e yakın insan kasayı övmüş? neden böyle düşündünüz
FalconPolat dedi: Kullandığın anakarta bağlı bu. Genişletmek için tıkla... micro atx anakartım ve bu kasada uyumlu olduğu yazıyor muzan dedi: Daha kaliteli kasalara yönelmeni tavsiye ederim böyle teneke parçalarına 300 TL verme. Genişletmek için tıkla... var mı 300 tl civarında önerebilceginiz kasa? muzan dedi: Daha kaliteli kasalara yönelmeni tavsiye ederim böyle teneke parçalarına 300 TL verme. Genişletmek için tıkla... ve yorumlarda 300'e yakın insan kasayı övmüş? neden böyle düşündünüz