25 Ağustos gününde kurulmuş.Zararlı yazılım galiba silerseniz daha iyi olur
Bir kaç tane forumda silince geri geldiği söyleniyor.Zararlı yazılım galiba silerseniz daha iyi olur
Hocam dosyanın kendisini taratamadım ama içindeki dosyayı taratabildim. 0 zararlı buldu tüm antivirüsler. Aynı zamanda Defender üzerinden tam tarama yaptım. 0 zararlı buldu.Sanmam hocam ama siz yinede Kaspersky ve Malwarebytes ile tarama yapın.
Ek olarak VirusTotal`de de dosyanın temiz olup olmadığını görebilirsiniz.
Hocam Defender her zaman bulamaz Kaspersky veya Malwarebytes öneririm, fullden tarama yapmak iyidir.Bir kaç tane forumda silince geri geldiği söyleniyor.
Hocam dosyanın kendisini taratamadım ama içindeki dosyayı taratabildim. 0 zararlı buldu tüm antivirüsler. Aynı zamanda Defender üzerinden tam tarama yaptım. 0 zararlı buldu.
Sildim hocam. Ve üstte ki dosyada Bluestacks_nxt yazıyordu. Bluestacks dosyası olabilir mi? İçindeki dosya .nxt uzantılıydı.Hocam Defender her zaman bulamaz Kaspersky veya Malwarebytes öneririm, fullden tarama yapmak iyidir.
O zaman BlueStacks'a ait dosyadır, yani Defender yanlış algılamış olabilir.Sildim hocam. Ve üstte ki dosyada Bluestacks_nxt yazıyordu. Bluestacks dosyası olabilir mi? İçindeki dosya .nxt uzantılıydı.
Defender algılamadı. Yardımınız için teşekkür ederim. Sorun çözüldü. Dosyayı sildim. Büyük ihtimalle Bluestacks uygulamasının bir dosyası. İçindeki nxt dosyaları Bluestacksin. Bu dosyanın içinde nxt dosyası varsa ve bilgisayarınızda Bluestacks yüklüyse büyük ihtimalle içindeki dosya Bluestacksindir. Dosyanın kendiside Bluestacks ile oluşmuştur diye düşünüyorum.O zaman BlueStacks'a ait dosyadır, yani Defender yanlış algılamış olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.