Boosteroid alınır mı?

Castlevania

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, Boosteroid nasıldır alınır mı? Açıkçası GeForce NOW almak istemiyorum hoşuma gitmedi ancak Boosteroid'de ms sıkıntısı var gibi görselde olduğu gibi bu ms ile rahatça oyunları oynayabilir miyim? Genel olarak ms 40 ila 50 arasında takılıyor.

Boosteroid kullanıyorum 1 haftadir. Kesinlikle sadece hikaye oyunlari oynamak icin almalisin. Online oyunlarda nedense gecikme fazla oluyor.

Eger PES 24, GTA, RDR, Project: Playtime, Fall Guys gibi oyunlari oynayacaksan al gec derim.

Boosteroid kullanıyorum 1 haftadir. Kesinlikle sadece hikaye oyunlari oynamak icin almalisin. Online oyunlarda nedense gecikme fazla oluyor.

Eger PES 24, GTA, RDR, Project: Playtime, Fall Guys gibi oyunlari oynayacaksan al gec derim.

Kuzenimle dyng light 2 gibi oyunları coop oynayabilir miyim?

Hemen kontrol edeyim.

Evet kutuphanesinde dedigin oyun bulunuyor. Almadan once oyun listesini kontrol et.

Online oyun oynama dedigim, CS2 gibi oyunlari oynama, RDR Online ve GTA Online gibi oyunlari oynarken sıkıntı cekmezsin.

Hemen kontrol edeyim.

Evet kutuphanesinde dedigin oyun bulunuyor. Almadan once oyun listesini kontrol et.

Online oyun oynama dedigim, CS2 gibi oyunlari oynama, RDR Online ve GTA Online gibi oyunlari oynarken sıkıntı cekmezsin.
Sorduğum kütüphanesi değil yani o kadar lag girermi oynarken?

100 Mpbs internet kullanıyorum Geforce Now ile Boosteroid arasındaki fark kesinlikle çok hissediliyor ancak oynanmayacak kadar kötü değildi GoW'ı oradan bitirdim.
Reis fark hissediliyor derken hangisi daha iyi sizce?

Sorduğum kütüphanesi değil yani o kadar lag girer mi oynarken?

Ozur dilerim yanlış anlamisim, o kadar lag yok merak etmeyin tek sorun internetiniz dalgaliysa bazen oyun bir 2 saniye camura donuyor kendimden biliyorum.

Sorduğum kütüphanesi değil yani o kadar lag girer mi oynarken?

Reis fark hissediliyor derken hangisi daha iyi sizce?

GeForce NOW, Boosteroid'e karsi daha iyi sunuculara sahip diye biliyorum.

E-spor oyunlar oynayacaksan alma çünkü 1 saniyeye varan gecikme oluyor keyfine GTA tarzı oyunlar oynacaksan alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…