Boosteroid alınır mı?

aspecttx

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ethernet kablosu ile 250Mbps download 20Mbps upload Turkcell fiber internet kullanıcısıyım.

ss 1.png

GeForce NOW'daki oyun kütüphanesi dar olduğundan, alternatif hizmetlere baktığımda Boosteroid dikkatimi çekti. İzmir taraflarında yaşıyorum Boosteroid'in yaptığı hız testinde internetim 180Mbps download 44ms bir değer alıyorum.

ss 2.jpg

Önceden Boosteroid kullanmış veya aktif olarak kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini anlatırsalar sevinirim. Hikaye ağırlıklı oyunlarda görüntü kalitesinde veya gecikme sorunuyla karşılaşır mıyım?

God of War oynamıştım 90 Mbps internet vardı gecikme yoktu ama görüntü kalitesi GeForce NOW'a göre daha kötüydü.

Sanırsam görüntü kalitesi çoğu kullanıcıda kötü. GeForce NOW'daki gibi ekran çözünürlüğü, görüntü iyileştirme gibi bir ayar sekmesi yok. Görüntü gecikmesiyle ilgili bir tereddütte kaldım Türkiye'de sunucuları olmadığı için. Alıp almamak arasında kaldım.

Alınır. XCloud'a da bakabilirsin oyunları ücretsiz.

Evet XCloud'a bir göz attım. Ama VPN ile uğraşmak bir dert üstüne gamepad lazım ve onunda üstüne Xbox Game Pass lazım. Bir tık sıkıntılı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı