Boosteroid almak mantıklı mı?

Reven

Femtopat
Daha fazla  
Şu an GeForce NOW kullanıyorum ancak kütüphanesi Boosteroid'e göre daha kısıtlı olduğu için Boosteroid'e geçmeyi düşünüyorum. Aranızda kullanan varsa önerir mi? Gecikmesi, görüntü kalitesi vs nasıl?
Boosteroid Speedtest'ini de ekledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne oynamayı düşünüyosun genel olarak ona göre yardımcı olayım. 3-4 ay kullanmışlığım var Boosteroid'i.

Genelde hikaye bazlı oyunlar olur fazla FPS oyunu oynamam ama gene de oynarım ara sıra.

Ne oynamayı düşünüyosun genel olarak ona göre yardımcı olayım. 3-4 ay kullanmışlığım var Boosteroid'i.

Genelde hikaye bazlı oyunlar olabilir FPS oyunları da oynamayı düşünüyorum.
Online oyunlara daha çok öncelik vereceğim büyük ihtimal.

Genelde hikaye bazlı oyunlar olur fazla FPS oyunu oynamam ama gene de oynarım ara sıra.

Genelde hikaye bazlı oyunlar olabilir FPS oyunları da oynamayı düşünüyorum.

Hikayeli oyun oynayacaksan alabilirsin Online için asla önermiyorum çünkü benim değerlerim şöyle bak fotoğrafını yükleyeyim. İyi olmasına rağmen Online'da yine de o hani kendi bilgisayarında oynuyormus gibi asla olmuyor bir gecikme hissediyosun az da olsa. Ben kendim Boosteroid'den Batman Arkham Knight, God of War bitirdim çok rahat oynamıştım kaliteleri de güzeldi. Şimdi de RDR2 için alacağım bakalım 1 ayda biter mi göreceğiz. Bu arada hem uygulamada hem Edge'de denemeni öneririm çünkü benim Edge'de performans çok iyi ama uygulamada biraz kötü sen de dene hangisi iyiyse oradan devam et.

Sunucu değiştirme gibi bir olay var mı GeForce NOW da olduğu gibi daha az ping almak için. Varsa da hangi sunucuyu seçmemi önerirsin.

Sunucu değiştirme var mı ping azalması için. Varsa hangi sunucuyu önerirsin.

Sunucu değiştirme gibi bir olay var mı GeForce NOW da olduğu gibi daha az ping almak için. Varsa da hangi sunucuyu seçmemi önerirsin.

Sunucu değiştirme var mı ping azalması için. Varsa hangi sunucuyu önerirsin.

Maalesef sunucu seçme falan yok keşke olsa. Türkiye'ye sunucu açmayı düşünüyolar ama bakalım ne olacak.

Peki GTA 5 Online, Forza Horizon veya bu oyunlara benzer oyunlarda denedin mi?

2023-07-19_19-27-57 alın hocam zamanında arkadaşıma göstermek için çekmiştim. Video görüntü kalitesi biraz kötü onu bilerek ben sıkıştırdım boyutu yüksek olmasın diye yoksa HD gözüküyor tabii.

Teşekkürler gerekli bilgilendirmeleri yaptığınız için GeForce NOW sürem bittiğinde 1 aylık deneyim memnun kalırsam devam ederim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…