Seyhan3 Femtopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #1 Merhabalar, ben Boosteroid almayı düşünüyorum. 50 Mbps internet kullanicisiyim. Tek sorum GTA 5'de multiplayer oynanabiliyor mu? FiveM gibi platformlara bağlanabiliyor muyum?
Merhabalar, ben Boosteroid almayı düşünüyorum. 50 Mbps internet kullanicisiyim. Tek sorum GTA 5'de multiplayer oynanabiliyor mu? FiveM gibi platformlara bağlanabiliyor muyum?
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 4 Mayıs 2021 #2 Boosteroid'in sitesinden bir ping testi yapmanızı öneririm, çünkü Türkiye'de sunucuları bulunmuyor.
ermankaraca Femtopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2021 #3 Seyhan3 dedi: Merhabalar, ben Boosteroid almayı düşünüyorum. 50 Mbps internet kullanicisiyim. Tek sorum GTA 5'de multiplayer oynanabiliyor mu? FiveM gibi platformlara bağlanabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Arkadaslar ben is gelistirme muduruyum, Boosteroid Cloud Gaming platformunun, sormak istediginiz tum sorulari bana iletebilirsiniz...
Seyhan3 dedi: Merhabalar, ben Boosteroid almayı düşünüyorum. 50 Mbps internet kullanicisiyim. Tek sorum GTA 5'de multiplayer oynanabiliyor mu? FiveM gibi platformlara bağlanabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Arkadaslar ben is gelistirme muduruyum, Boosteroid Cloud Gaming platformunun, sormak istediginiz tum sorulari bana iletebilirsiniz...
MrKonce Kilopat Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 211 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Müh. Okumak İstiyor. 2 Şubat 2022 #4 ermankaraca dedi: Arkadaşlar ben is gelistirme muduruyum, boosteroid Cloud Gaming platformunun, sormak istediginiz tum sorulari bana iletebilirsiniz... Genişletmek için tıkla... Hocam GTA 5 Epic Games gelir mi? Gelirse almayı düşünüyorum bir de Türkiye için özel fiyatlandırma olursa en azından GeForce NOW'a yakın fiyatlar falan?
ermankaraca dedi: Arkadaşlar ben is gelistirme muduruyum, boosteroid Cloud Gaming platformunun, sormak istediginiz tum sorulari bana iletebilirsiniz... Genişletmek için tıkla... Hocam GTA 5 Epic Games gelir mi? Gelirse almayı düşünüyorum bir de Türkiye için özel fiyatlandırma olursa en azından GeForce NOW'a yakın fiyatlar falan?