beydirbey Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 1.170 Makaleler 1 Çözümler 6 28 Haziran 2024 #11 chaturanga dedi: Tavsiyem eğer ailede herkes aynı anda yoğun internet kullanıyorsa kendinize 40 geri kalanlara 60 ayırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünden bunu yapmayı bulamadım yardım edebilir misiniz?
chaturanga dedi: Tavsiyem eğer ailede herkes aynı anda yoğun internet kullanıyorsa kendinize 40 geri kalanlara 60 ayırabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Modem arayüzünden bunu yapmayı bulamadım yardım edebilir misiniz?
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.347 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #12 beydirbey dedi: Modem arayüzünden bunu yapmayı bulamadım yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Modeminiz de wifi ayarları bölümünde misafir ağı için bir seçenek yok mu? Her modem desteklemeyebilir bu arada.
beydirbey dedi: Modem arayüzünden bunu yapmayı bulamadım yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Modeminiz de wifi ayarları bölümünde misafir ağı için bir seçenek yok mu? Her modem desteklemeyebilir bu arada.