Boosteroid kullananlar deneyimlerini paylaşabilir mi?

Large TV Man

Decapat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar,
GFN'e bu ay zam geldi ve 120 TL oldu, Boosteroid'in de şu anki fiyatı euro kuruna göre 136 TL. TurkNet kullanıyorum, 100Mbps download, 8Mbps de upload hızım var. Özellikle Online oyunlarda ciddi bir delay sorunu oluyor mu? Servisi kullananlar deneyimlerini aktarabilir mi, artık maalesef deneme kodu verilmiyormuş. GFN'den Boosteroid'e geçmeyi düşünüyorum da. Şimdiden teşekkür ediyorum.

Düzenleme: Kaydolunca fark ettim, ultimate sürümünü yıllık olarak alınca aylık 7.5 euroya geliyormuş. Onun yıllığı da 90 euro.

Son düzenleme:
Football Manager HOI4 gibi oyunları oynarken sıkıntı yaşamadım. Yaklaşık olarak 60 ms delay var. FPS oyunlarında hissedilebilir. Görüntü kalitesi olarak bir sıkıntı yok. Ayrıca belirtmek isterim ki Boosteroid yıllık alımda aylık 136 TL aylık alımda 9.89 Euro bunu göz önünde bulundurmanızı öneririm.

GFN 6 aylık alırsan, aylık 80 TL'ye geliyor. Boosteroid ise 9.89 euro aylık. Yani 180 TL ediyor yaklaşık. 135 TL dediğin olay yıllık alırsan oluyor sanırım.

GFN 6 aylık alırsan, aylık 80 TL'ye geliyor. Boosteroid ise 9.89 euro aylık. Yani 180 TL ediyor yaklaşık. 135 TL dediğin olay yıllık alırsan oluyor sanırım.
Evet, kaydolunca fark ettim. Kullanıyor musun peki Boosteroid'i? Kullanıyorsan deneyimlerini paylaşabilir misin?

Tekrardan merhabalar,

GFN artık beni cidden baymaya başladı, bu ay Boosteroid'e geçmeyi planlıyorum. Kullananlar deneyimlerini aktarabilirler mi? Konuyu açalı 3 ay olmuş. Sizce Boosteroid'te performans bazlı gelişmeler var mı? 10 euro vermeye değer mi? Yorumlarınızı lütfen esirgemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…