M Mehmet_Ali08 Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 Arkadaşlar Boosteroid almak istiyorum. Sizce iyi midir? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2023
SuitonKoton Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 454 Çözümler 3 2 Şubat 2023 #2 Mehmet_Ali08 dedi: Arkadaşlar Boosteroid almak istiyorum. Sizce iyi midir? Genişletmek için tıkla... İnternetinize göre değişir, eğer desteğine yazarsanız 1 saat denemeniz için izin veriyorlar. Deneyip görün, ondan sonra alın.
Mehmet_Ali08 dedi: Arkadaşlar Boosteroid almak istiyorum. Sizce iyi midir? Genişletmek için tıkla... İnternetinize göre değişir, eğer desteğine yazarsanız 1 saat denemeniz için izin veriyorlar. Deneyip görün, ondan sonra alın.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #3 SuitonKoton dedi: İnternetinize göre değişir, eğer desteğine yazarsanız 1 saat denemeniz için izin veriyorlar. Deneyip görün, ondan sonra alın. Genişletmek için tıkla... Hocam artık vermiyorlar.
SuitonKoton dedi: İnternetinize göre değişir, eğer desteğine yazarsanız 1 saat denemeniz için izin veriyorlar. Deneyip görün, ondan sonra alın. Genişletmek için tıkla... Hocam artık vermiyorlar.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.630 Makaleler 13 Çözümler 19 2 Şubat 2023 #4 SuitonKoton dedi: İnternetinize göre değişir, eğer desteğine yazarsanız 1 saat denemeniz için izin veriyorlar. Deneyip görün, ondan sonra alın. Genişletmek için tıkla... Vermiyorlar daha.
SuitonKoton dedi: İnternetinize göre değişir, eğer desteğine yazarsanız 1 saat denemeniz için izin veriyorlar. Deneyip görün, ondan sonra alın. Genişletmek için tıkla... Vermiyorlar daha.
SuitonKoton Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 454 Çözümler 3 2 Şubat 2023 #5 M3HM3TY dedi: Hocam artık vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Aa, eskiden veriyorlardı. Artık tamamen kumara dönmüş o iş demek ki. İnternet hızınıza güveniyorsanız deneyebilirsiniz.
M3HM3TY dedi: Hocam artık vermiyorlar. Genişletmek için tıkla... Aa, eskiden veriyorlardı. Artık tamamen kumara dönmüş o iş demek ki. İnternet hızınıza güveniyorsanız deneyebilirsiniz.
M Mehmet_Ali08 Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #6 SuitonKoton dedi: Aa, eskiden veriyorlardı. Artık tamamen kumara dönmüş o iş demek ki. İnternet hızınıza güveniyorsanız deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnternete güveniyorum fakat kütüphanesinin bu kadar geniş olması şaşırttı.
SuitonKoton dedi: Aa, eskiden veriyorlardı. Artık tamamen kumara dönmüş o iş demek ki. İnternet hızınıza güveniyorsanız deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... İnternete güveniyorum fakat kütüphanesinin bu kadar geniş olması şaşırttı.
SuitonKoton Hectopat Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 454 Çözümler 3 2 Şubat 2023 #7 Mehmet_Ali08 dedi: İnternete güveniyorum fakat kütüphanesinin bu kadar geniş olması şaşırttı. Genişletmek için tıkla... Kütüphanesi baya geniş, RDR2'yi Boosteroid'te oynayıp bitirmiştim. Sistemleri o dönem RDR 2 Ultra'da 30-50 FPS arası alıyordu.
Mehmet_Ali08 dedi: İnternete güveniyorum fakat kütüphanesinin bu kadar geniş olması şaşırttı. Genişletmek için tıkla... Kütüphanesi baya geniş, RDR2'yi Boosteroid'te oynayıp bitirmiştim. Sistemleri o dönem RDR 2 Ultra'da 30-50 FPS arası alıyordu.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #8 Mehmet_Ali08 dedi: İnternete güveniyorum fakat kütüphanesinin bu kadar geniş olması şaşırttı. Genişletmek için tıkla... Tam sürüme geçince artık o sağlam oyunlar kalkar hocam GeForce NOW'da betadayken sağlam oyunlar vardı hala var o zamanki oyunlar daha iyiydi.
Mehmet_Ali08 dedi: İnternete güveniyorum fakat kütüphanesinin bu kadar geniş olması şaşırttı. Genişletmek için tıkla... Tam sürüme geçince artık o sağlam oyunlar kalkar hocam GeForce NOW'da betadayken sağlam oyunlar vardı hala var o zamanki oyunlar daha iyiydi.