Çözüldü Boosteroid satın alınamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Arieeenyen

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar, Boosteroid satın alamadığım için oluşturdum bu konuyu(18 altiyim adamakıllı kart yok olan kartla da Boosteroid'den alışveriş yapamıyorum)Bu sebeple itemsatisa baktim bir ilan buldum fakat adam bir sorun nedeniyle siparişi iptal etti. Şu an bakiye olarak 500 TL var Boosteroid de alamıyorum, İtemsatış'ta ilan da bulamıyorum. Eğer İtemsatış'ta tanıdığınız Boosteroid satıcısı varsa ya da satiyorsaniz sizin ilanınız varsa gönderebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selamlar, Boosteroid satın alamadığım için oluşturdum bu konuyu(18 altiyim adamakıllı kart yok olan kartla da Boosteroid'den alışveriş yapamıyorum)Bu sebeple itemsatisa baktim bir ilan buldum fakat adam bir sorun nedeniyle siparişi iptal etti. Şu an bakiye olarak 500 TL var Boosteroid de alamıyorum, İtemsatış'ta ilan da bulamıyorum. Eğer İtemsatış'ta tanıdığınız Boosteroid satıcısı varsa ya da satiyorsaniz sizin ilanınız varsa gönderebilir misiniz?
Bakiye iadesi nasıl yapılır? | İtemsatış hocam kartınıza iade isteyin ayrıca hangi kartı kullandığınızı derseniz daha fazla yardımcı olinabilir

Kanka PttKart, MasterCard. Ödemeyi tamamlıyorum 3dyi falan.İlk başta 3d secure ekranında onaylandı diyor fakat sonra boosteroid ödeme reddedildi diyor.

Hocam büyük ihtimal odur. Hiç hatırlayamıyorum çünkü açıp açmadığımi.ama açmadım diye hatırlıyorum teşekkürler bir gelişme olsa yazarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı