Loyalty571 Decapat Katılım 20 Ocak 2024 Mesajlar 2.914 Çözümler 12 Bugün 19:17 #11 Arkserhat dedi: Orası doğru göstermiyor çünkü oturumlar arası çok farkı serverler atıyor. Oradaki sayı önemli değil. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Testte "Show Map"e tıklayınca bütün serverlardaki gecikmeyi görebiliyorsunuz. Kullandığım dönem benzer değerleri aldığımı hatırlıyorum.
Arkserhat dedi: Orası doğru göstermiyor çünkü oturumlar arası çok farkı serverler atıyor. Oradaki sayı önemli değil. Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Testte "Show Map"e tıklayınca bütün serverlardaki gecikmeyi görebiliyorsunuz. Kullandığım dönem benzer değerleri aldığımı hatırlıyorum.
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 2.004 Makaleler 1 Çözümler 4 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 dakika önce #12 Loyalty571 dedi: Emin misiniz? Testte "Show Map"e tıklayınca bütün serverlardaki gecikmeyi görebiliyorsunuz. Kullandığım dönem benzer değerleri aldığımı hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet 8 aydır kullanıcısıyım. Bilmediğim birşey hakkında asla konuşmam.
Loyalty571 dedi: Emin misiniz? Testte "Show Map"e tıklayınca bütün serverlardaki gecikmeyi görebiliyorsunuz. Kullandığım dönem benzer değerleri aldığımı hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet 8 aydır kullanıcısıyım. Bilmediğim birşey hakkında asla konuşmam.