Çözüldü Boot animasyonu taşınmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Daha fazla  
Cihaz rootlu buluyorum (bootanimation. ZIP) dosyasını. Ancak programlara izin vermiş olmama rağmen oraya dosya atamıyorum. Birisi direkt atmıyor (diğeri FILE_SYSTEM read only diyor.)

Çözüm
Magisk rootlu, ES kullandım, Explorer kullandım.
Cihazınız nedir?

Ayrıca bir de X-plore ile dener misiniz? X-plore'a da root yetkilerini verin. bootanimation.zip dosyasının bulunduğu klasöre basılı tutup İzinler'e tıklayın. Write seçeneğinin 2 adet kutucuğu muhtemelen işaretlenmemiş olacak, onları işaretleyip kaydedin. Yaptığınız işlem çalışmış mı diye tekrar klasöre basılı tutup İzinler'e girin ve kutuların işaretlenip işaretlenmediğine bakın.

Bazı cihazları rootlasanız bile boot animasyonunu değiştiremiyorsunuz, kullandığım cihaz Casper VIA A4 gibi. Firmanın kendine has kodladığı sistemden ötürü rootla bile bunu yapamıyoruz.
Magisk rootlu, ES kullandım, Explorer kullandım.
Cihazınız nedir?

Ayrıca bir de X-plore ile dener misiniz? X-plore'a da root yetkilerini verin. bootanimation.zip dosyasının bulunduğu klasöre basılı tutup İzinler'e tıklayın. Write seçeneğinin 2 adet kutucuğu muhtemelen işaretlenmemiş olacak, onları işaretleyip kaydedin. Yaptığınız işlem çalışmış mı diye tekrar klasöre basılı tutup İzinler'e girin ve kutuların işaretlenip işaretlenmediğine bakın.

Bazı cihazları rootlasanız bile boot animasyonunu değiştiremiyorsunuz, kullandığım cihaz Casper VIA A4 gibi. Firmanın kendine has kodladığı sistemden ötürü rootla bile bunu yapamıyoruz.

Çözüm
Cihazınız nedir?

Oldu hocam çok teşekkür ederim. Çözüm raporladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı