Merhaba BIOS'ta boot ayarlarından Windows Boot Manager yerine UEFI ile başlayan bir şeyi seçtim ve yeniden başlattığımda bilgisayarı monitöre sinyal yok haricinde bir şey gelmiyor, kasa açık monitör siyah ekran, neden kaynaklı olabilir?
Diski görmüyor olabilir mi?Merhaba BIOS'ta boot ayarlarından Windows Boot Manager yerine UEFI ile başlayan bir şeyi seçtim ve yeniden başlattığımda bilgisayarı monitöre sinyal yok haricinde bir şey gelmiyor, kasa açık monitör siyah ekran, neden kaynaklı olabilir?
Merhaba BIOS'ta boot ayarlarından Windows Boot Manager yerine UEFI ile başlayan bir şeyi seçtim ve yeniden başlattığımda bilgisayarı monitöre sinyal yok haricinde bir şey gelmiyor, kasa açık monitör siyah ekran, neden kaynaklı olabilir?
5 dakika önce çalışıyordu bilgisayar brn biosa girip bişeyler denedim ondan sonra oldu o ayarı değiştirmeden önce çalışıyordu yaniDiski görmüyor olabilir mi?
Deniyorum şimdi sağolunBIOS pilini çıkarıp 5 dakika bekleyip geri takın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.