G Göksel Kilopat Katılım 17 Haziran 2012 Mesajlar 355 9 Ocak 2013 #1 Asus P8Z77-V LE anakartım var. USB'den Windows kuracağım. Fakat nasıl Boot ayarlarını değiştirebilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2013
Asus P8Z77-V LE anakartım var. USB'den Windows kuracağım. Fakat nasıl Boot ayarlarını değiştirebilirim ?
arkham Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Eylül 2012 Mesajlar 2.469 Makaleler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2013 #2 Bilgisayar açılırken ''DEL'' tuşuna bas BIOS ekranı açılacak oradan ; 1.sırayı USB seçeneği yap tamamdır. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2013
Bilgisayar açılırken ''DEL'' tuşuna bas BIOS ekranı açılacak oradan ; 1.sırayı USB seçeneği yap tamamdır.
G Göksel Kilopat Katılım 17 Haziran 2012 Mesajlar 355 9 Ocak 2013 #3 Saol Arkham beni tanıdın mı eski adım Mehmet yazıyordu. Asıl adım Göksel.
arkham Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Eylül 2012 Mesajlar 2.469 Makaleler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2013 #4 Göksel dedi: Saol Arkham beni tanıdın mı eski adım Mehmet yazıyordu. Asıl adım Göksel. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Tanıdım Göksel ben de Murat memnun oldum. Bu arada bana geçen gün mesaj bırakmışsın cevapladım onu da Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2013
Göksel dedi: Saol Arkham beni tanıdın mı eski adım Mehmet yazıyordu. Asıl adım Göksel. Genişletmek için tıkla... Önemli değil. Tanıdım Göksel ben de Murat memnun oldum. Bu arada bana geçen gün mesaj bırakmışsın cevapladım onu da
G Göksel Kilopat Katılım 17 Haziran 2012 Mesajlar 355 9 Ocak 2013 #5 arkham dedi: Önemli değil.Tanıdım Göksel bende Murat memnun oldum.Buarada bana geçen gün mesaj bırakmışsın cevapladım onu da Genişletmek için tıkla... Okudum şuan Windows 8'de misin ? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2013
arkham dedi: Önemli değil.Tanıdım Göksel bende Murat memnun oldum.Buarada bana geçen gün mesaj bırakmışsın cevapladım onu da Genişletmek için tıkla... Okudum şuan Windows 8'de misin ?
arkham Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Eylül 2012 Mesajlar 2.469 Makaleler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2013 #6 Evet ama her an başka sisteme geçebilirim. Bir kaç gündür bu sistemle uğraşıyorum bir türlü sorunları halledemedik. Bu arada, https://www.technopat.net/forum/windows-8/9952-windows-8-yukseltme-kac-dakika-suruyor.html konudaki son sorumu cevaplarsan sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2013
Evet ama her an başka sisteme geçebilirim. Bir kaç gündür bu sistemle uğraşıyorum bir türlü sorunları halledemedik. Bu arada, https://www.technopat.net/forum/windows-8/9952-windows-8-yukseltme-kac-dakika-suruyor.html konudaki son sorumu cevaplarsan sevinirim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 10 Ocak 2013 #7 P8Z77-V LE'de BIOS'a girmeye gerek yok. Açılışta F8 tuşuna basarsanız Boot menüsü açılacaktır. Boot menüsünden doğrudan USB'yi seçebilirsiniz.
P8Z77-V LE'de BIOS'a girmeye gerek yok. Açılışta F8 tuşuna basarsanız Boot menüsü açılacaktır. Boot menüsünden doğrudan USB'yi seçebilirsiniz.
G Göksel Kilopat Katılım 17 Haziran 2012 Mesajlar 355 10 Ocak 2013 #8 Recep Baltaş dedi: P8Z77-V LE'de BIOS'a girmeye gerek yok. Açılışta F8 tuşuna basarsanız Boot menüsü açılacaktır. Boot menüsünden doğrudan USB'yi seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Recep abi teşekkür ederim
Recep Baltaş dedi: P8Z77-V LE'de BIOS'a girmeye gerek yok. Açılışta F8 tuşuna basarsanız Boot menüsü açılacaktır. Boot menüsünden doğrudan USB'yi seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Recep abi teşekkür ederim