BOOT DEBUG LED yanıyor ve sistem açılmıyor

Little_gamer

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Sistemimi 1 ay önce topladım. Anakartım üzerinde 4 adet ışık var, bunların üzerinde sırasıyla CPU, DRAM, VGA, Boot yazıyor. Son iki gündür PC açmak istediğimde PC çalışıyor ancak siyah ekran çıkıyor karşıma, anakartın üzerindeki Boot yazan ışık ise yanık kalıyor. Daha sonra CTRL+ALT+DELETE ile yeniden başlattığımda PC normal açılıyor. Anakarttaki ışıklar başlarken yanıp sönüyor sadece. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Cihazda SSD varsa marka/modeli nedir?
  • Boot sıralamsındaki ilk cihaz Windows Boot Manager olmalı.
  • Sorun devam ederse "Hızlı başlatmayı aç" ayarını devre dışı bırak.

* Sandisk SSD Plus 240GB 530MB-440MB/s Sata 3 2.5" SSD var windows ve bir kaç oyun yüklü. Ayrıca eski pc den kalma 2 hdd ve kasadaki 2.ssd yerine takarak sabit yaptığım 1 adet taşınabilir hdd.
*Boot sıralamasını kontrol ettim 1.sırada Windows Boot Manager var (Parantez içinde Windows'un kurulu olduğu Sandisk yazıyor)

• Cihazda SSD varsa marka/modeli nedir?
  • Boot sıralamsındaki ilk cihaz Windows Boot Manager olmalı.
  • Sorun devam ederse "Hızlı başlatmayı aç" ayarını devre dışı bırak.
"Hızlı başlatmayı aç" seçeneğini de kapattım ama çözüm olmadı. Yeniden başlatmadan PC açılmıyor hala
yedek kullandığım eski SSD'lerimin anakart bağlantılarını çıkardım sorun çözüldü cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…