Boot device hatası

Mehmet Can

Hectopat
Arkadaşlar sistemim düzgün çalışıyordu. Sabah açtığım da böyle bir hatayla karşılaştım. Sebebi ne olabilir ve nasıl çözebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG-20200727-WA0026.jpg
    IMG-20200727-WA0026.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 89
Bilgisayarınız açılış diskini görmüyor. BIOS menüsünde Boot Device Priority şeklinde bir sekme olur, oradan işletim sisteminizin kurulu olduğu diski ilk sıraya getirirseniz sorununuzun çözüleceğinde inanıyorum. Eğer anakartınızın markasını verebilirseniz daha rahat yardımcı olabilirim.

BIOS'tan Windows'un kurulu olduğu diski 1.sıraya yerleştir sorun %90 çözülecektir.
Bilgisayarınız açılış diskini görmüyor. BIOS menüsünde Boot device priority şeklinde bir sekme olur, oradan işletim sisteminizin kurulu olduğu diski ilk sıraya getirirseniz sorununuzun çözüleceğinde inanıyorum. Eğer anakartınızın markasını verebilirseniz daha rahat yardımcı olabilirim.

Kardeş PC'yi ne kadara topladın sistem gereksinimlerin efsane :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı