"Boot device not found" hatası

Verkasha

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Celeron(R) CPU / İntel Graphics / 4gb RAM / Lenova İdeapad
Meslek
Öğrenci
Merhaba uzun zamandır bilgisayarımda virüs olmasından şüpheleniyordum normal bir reset yerine komple SSD'yi resetlemek istedim. Resimdeki 2 slotuda sıra sıra seçip cleanladim Windows kurmak için AC kapa yaptığımda ise 2. fotoğraftaki hata ile karşılaştım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-10-18-19-34-30-355_com.miui.gallery-edit.jpg
    442,2 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_2024-10-18-19-36-42-592_com.miui.gallery.jpg
    134 KB · Görüntüleme: 53

Bilgisayarın UEFI destekliyse boot menüden USB'yi seçtiğinde kurulum ekranına yönlendirmesi gerekiyor. Sıfırlayıp yeniden kurmayı dene. MBR olarak yazdır.

Dedikelerine zaten 10 kere falan denedim, USB'yi sıfırlayıp en baştan Rufus ile ISO kurup mu denemeliyim.

Tabii ki.

Taktım.

Arkadaşlar gözünüzü seveyim biriniz mala anlatır gibi anlatabilir mi? Her şeyi adim adım az önce denilen her şeyi yaptım ama olmadı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

USB belleği takın. PC'yi ESC tuşuna basarak açın. Ardından F9'a basın. Boot menüden USB belleği seçin.

Disk seçme ekranında mümkünse görsel paylaşın.

Son düzenleme:
Aynı sorunu yaşıyorum siz çözdüyseniz nasıl yaptığınızı yazabilir misiniz?

Aynı sorunu yaşıyorum siz çözdüyseniz nasıl yaptığınızı yazabilir misiniz?

Dostum vallahi ben yapamadım. Bilgisayarcıya götürdüm. O nasıl yaptı maalesef bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…