E Equa Kilopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 475 Çözümler 3 8 Haziran 2022 #1 Windows M.2 SSD'de kurulu fakat boot SATA SSD'de. Bootu M.2 SSD'ye alamiyorum. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2022
A AYK98 Decapat Katılım 21 Mayıs 2022 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #2 Equa dedi: Windows M.2 SSD'de kurulu fakat boot SATA SSD'de. Bootu M.2 SSD'ye alamiyorum. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba bildiğim kadarıyla sistem M.2'de kurulu olduğu sürece boot olarak onu seçemezsiniz, amacınız nedir belki alternatif bulabiliriz. Artı -1 Eksi
Equa dedi: Windows M.2 SSD'de kurulu fakat boot SATA SSD'de. Bootu M.2 SSD'ye alamiyorum. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Merhaba bildiğim kadarıyla sistem M.2'de kurulu olduğu sürece boot olarak onu seçemezsiniz, amacınız nedir belki alternatif bulabiliriz.
fullmetal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.508 Makaleler 1 Çözümler 7 8 Haziran 2022 #3 BIOS'tan boot device olarak M.2 diski seçeceksiniz. Artı 1 Eksi
KS KS E Equa Kilopat Katılım 3 Mayıs 2018 Mesajlar 475 Çözümler 3 8 Haziran 2022 #4 fullmetal dedi: BIOS'tan boot device olarak M.2 diski seçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Boot menüsünde gözükmüyor. AYK98 dedi: Merhaba bildiğim kadarıyla sistem M.2'de kurulu olduğu sürece boot olarak onu seçemezsiniz, amacınız nedir belki alternatif bulabiliriz. Genişletmek için tıkla... Önceden her ikisi de M.2 ssddeydi formatladiktan sonra ayri ayri oldu. Artı 0 Eksi
fullmetal dedi: BIOS'tan boot device olarak M.2 diski seçeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Boot menüsünde gözükmüyor. AYK98 dedi: Merhaba bildiğim kadarıyla sistem M.2'de kurulu olduğu sürece boot olarak onu seçemezsiniz, amacınız nedir belki alternatif bulabiliriz. Genişletmek için tıkla... Önceden her ikisi de M.2 ssddeydi formatladiktan sonra ayri ayri oldu.