Boot ederken bootmgr eksik

Yer
Saratov
Laptopuma format atacağım Windows 7 ancak " bootmgr eksik hatası " alıp duruyorum, iki farklı USB denedim. Yazdırmaya çalıştığım ISO ise şu;
Windows-7-LITE-V9-32-Bit.
Ayrıca laptopuma taktığım her USB cihaz şu şekilde gözüküyor;

1.PNG

Bu tam değil, USB'yi açıyorum, içinde dosyaların olması gerekirken aynı USB'nin isimde başka bir dosya bulunuyor, onu açıyorum ve dosyalar o şekilde gözüküyor saçma bir şey.
Laptop XP yüklü.
Aynı zamanda ISO dosyasını USB'ye yazdırdıktan sonra, USB'den setup.exe dosyasından da çalışmıyor, hata veriyor, hata kodunu unuttum.

Laptopmu PC mi ona göre yardımcı olucağım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
izlemeni tavsiye ederim.

Arkadaş konu açıklamasında yazmış laptop olduğunu.

Laptopmu PC mi ona göre yardımcı olucağım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
izlemeni tavsiye ederim.

Konuyu okumuyor musun sen? Format atarken bu oluyor, laptop açılıyor Windows ekranı geliyor. Sorun yok orada. Zaten format atarken bu sorunu yaşıyorum diyorum, bana format atmayı gösteriyorsun. 😂
Onu da indirdim, yine hata alıyorum b u sefer operating system was not found gibisinden, laptobu açıp USB'den setup dosyasından da denedim win32 uygulaması değil hatası aldım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı