mhmdsrn9 Megapat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2015 #1 Merhaba,arkadaşlar benim bilgisayarı açarken girişte realtek ethetnet hatası veriyor aşağıda da resmi görüyorsunuz. Bu sorunu nasıl çözerim? Lütfen yardımcı olun. Bu hata yüzünden PC 2,3 dk geç açılıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2015
Merhaba,arkadaşlar benim bilgisayarı açarken girişte realtek ethetnet hatası veriyor aşağıda da resmi görüyorsunuz. Bu sorunu nasıl çözerim? Lütfen yardımcı olun. Bu hata yüzünden PC 2,3 dk geç açılıyor.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 26 Ağustos 2015 #2 Check cable connection.. ! PXE-M0F: Exiting Intel PXE ROM hatası (Videolu) Konuyu baştan aşağı okuyun.
Check cable connection.. ! PXE-M0F: Exiting Intel PXE ROM hatası (Videolu) Konuyu baştan aşağı okuyun.
mhmdsrn9 Megapat Katılım 4 Mayıs 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2015 #3 Teşekkürler sorunu çözdüm. 3 tane seçenek vardı biri cd rom, biri hdd, biri de Realtek diye. Realtek'i disabled yaptım düzeldi çok teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2015
Teşekkürler sorunu çözdüm. 3 tane seçenek vardı biri cd rom, biri hdd, biri de Realtek diye. Realtek'i disabled yaptım düzeldi çok teşekkürler.