Boot Ederken "System Uptime In Nanoseconds" Sorunu

ilkengin

Hectopat
Merhaba,

Ben Mavericks kurmak için verilen rehberdeki gibi raw dosyasını indirdim usb'ye yükledim, boot ederken diski seçiyorum daha sonrasında ise böyle bir ekranla karşılaşıyorum.

52594d1365380438-getting-system-uptime-nanoseconds-error-img_20130403_165812.jpg

Bununla ilgili başka konular da açılmış orda bir arkadaş nullcpu kext ini ekleyebilirsin demiş denedim olmadı. Bunun dışında başka bir çözüm önerisi sunabilirseniz çok sevinirim. Ayrıca bilgisayarım hp dv6

HP Pavilion dv6-6c04st Genel Özellikleri:

Donanım

Ürün Adıdv6-6c04st
Ürün NumarasıA7N31EA
Mikroişlemci2.2 GHz Intel Core i7-2670QM
Mikroişlemci Önbelleği6 MB L3 önbellek
Bellek8 GB DDR3
Bellek Maks.En çok 8 GB DDR3'e kadar destekler
Video Grafik KartıAMD Radeon HD 7690M XT (2 GB DDR5 ayrı)
Ekran39,6 cm (15,6") HD LED BrightView (1366 x 768)
Sabit Sürücü750 GB SATA (5400 rpm)
Multimedya SürücüsüÇift Katman Destekli SuperMulti DVD±R/RW
Ağ KartıTümleşik 10/100/1000 Gigabit Ethernet LAN
Kablosuz BağlantıBluetooth

802.11 b/g/n
SesBeats Audio
KlavyeTümleşik sayısal tuş takımına sahip tam boyutlu
İşaretçiAçma/kapama düğmesi ve çoklu dokunma hareketleri desteğine sahip Touchpad
PC Kartı YuvalarıMulti-Format Dijital Ortam Kartı Okuyucu
Harici Bağlantı Noktaları
  • 1 VGA
  • 2 Kulaklık çıkışı
  • 1 Mikrofon girişi
  • 2 USB 2.0
  • 2 USB 3.0
  • 1 RJ45
Boyutlar37,8 x 24,68 x 3,52 cm
Ağırlık2,91 kg'den başlayan ağırlık seçenekleri
Güç120W AC Güç Adaptörü

6 hücreli Lityum-İyon (Li-Ion)
Kutunun İçindekilerTümleşik Dijital Mikrofonlu HP TrueVision HD Web Kamerası (düşük ışık)

- - - Güncellendi - - -

Yok mu yardım edebilecek biri?

Merhaba arkadaşlar. Ben de bu hatayı almıştım. Yabancı forumlarda biraz araştırma yaptım ve şunu buldum:
(Kendi Paylaşımımdır) <-Tıklayın
HP bilgisayarlardaki Kernel Panic için çözüm. Chameleon Bootloader kullandığınızı sanıyorum.
Kurulum için:
Seçili değilse "Patch x86_64" seçeneğini seçerek "Patch" tuşuna basmanız yeterli. "Patch Succesful" derse Mac'inizi yeniden başlatın.

Bu çözüm bende işe yaradığı için söyleme gereği duydum. HP Pavillion DV6 bilgisayarım var. UseKernelCache bende işe yaramamıştı ancak yine de denemkte fayda var. Bu sizde de çalışmayacağı anlamına gelmez

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı