S Snozksn Hectopat Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3 7 Şubat 2017 #1 Casper laptop geldi elime, PC BIOS ekranında kalıyor. Windows açılmıyor, BIOS ekranında da şifre vardı, kırmayı başardım ama boot menüsünde işlem yapamıyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2017
Casper laptop geldi elime, PC BIOS ekranında kalıyor. Windows açılmıyor, BIOS ekranında da şifre vardı, kırmayı başardım ama boot menüsünde işlem yapamıyorum. Yardım ederseniz sevinirim.
apesh1t Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 2.596 Çözümler 81 7 Şubat 2017 #2 BIOS default yapıp, Secure boot disable, Fast BIOS disable yapıp dener misin?
S Snozksn Hectopat Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3 9 Şubat 2017 #3 Mehmet Ali Bilgin dedi: BIOS default yapıp, Secure boot disable, Fast BIOS disable yapıp dener misin? Genişletmek için tıkla... yaptım olmuyo mağlesef
Mehmet Ali Bilgin dedi: BIOS default yapıp, Secure boot disable, Fast BIOS disable yapıp dener misin? Genişletmek için tıkla... yaptım olmuyo mağlesef
apesh1t Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 2.596 Çözümler 81 9 Şubat 2017 #4 Boot işlemi için Windows 10 ISO dosyasını USB belleğe yazdıktan sonra doğru tuşa basıp Boot menüsüne erişebilirsiniz.
Boot işlemi için Windows 10 ISO dosyasını USB belleğe yazdıktan sonra doğru tuşa basıp Boot menüsüne erişebilirsiniz.
S Snozksn Hectopat Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 3 11 Şubat 2017 #5 Mehmet Ali Bilgin dedi: Boot işlemi için Windows 10 ISO dosyasını USB belleğe yazdıktan sonra doğru tuşa basıp Boot menüsüne erişebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yaptım olmuyo biosu çok farklı seçenek yok adam akıllı Dosya Ekleri 1486800260452-1690784607.jpg 227,4 KB · Görüntüleme: 171
Mehmet Ali Bilgin dedi: Boot işlemi için Windows 10 ISO dosyasını USB belleğe yazdıktan sonra doğru tuşa basıp Boot menüsüne erişebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... yaptım olmuyo biosu çok farklı seçenek yok adam akıllı
apesh1t Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 2.596 Çözümler 81 11 Şubat 2017 #6 İlk önce BIOS'u güncelleyin, daha sonra BIOS pilini çıkarın, 5 dakika bekleyin ve sonra geri takın. Yukarıda yazdığım ayarları yapın ve daha sonra Boot işlemine geçin.
İlk önce BIOS'u güncelleyin, daha sonra BIOS pilini çıkarın, 5 dakika bekleyin ve sonra geri takın. Yukarıda yazdığım ayarları yapın ve daha sonra Boot işlemine geçin.