Boot ekranında "plist" hatası

wick_004

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Merhaba OpenCore Configurator'den "BrightnessKeys" yükledim fakat tekrar başlattığımda brightnesskeys/info.plist bulunamadı hatası verdi. Sanırım bir hatadan dolayı dosya yok nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• 20220407_003746.jpg
    165,5 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Kexti sadece confige mi işlediniz? Kexts klasörüne de attınız mı?

İlk önce OCC yerine ProperTree kullanın. Dortania'nın kendisi bile ProperTree öneriyor zaten. Onun dışında ProperTree ile "Clean Snapshot" yapın ve bundan sonra "Kexts" klasörünüzde "BrightnessKeys" kextinin olduğunu doğrulayın.

Windows ile EFI klasörüne baktığımda brightness Keys'in dosyaları yoktu. Propertree ile kernel bölümündeki 15. brighness keys bölümünü sildikten sonra boot ettiğimde boot dosyalarının hatalı olduğunu söyledi. Brightness Keys'in GitHub sayfasında nasıl kurulacağını çözemedim normalde kext dosyasını atıcaktım ama sadece Info.kext vardı. Yedek Config dosyalarımı tek tek denedim sonunda USB'deki orijinal EFI'yi atarak bu basit problemi 2 saatte çözdüm.

1. RELEASE olanı indiriyoruz:

2. Kext'imizi, EFI/OC/Kexts içerisine attıktan sonra OCC veya ProperTree ile config.plist'imize işliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…