Boot ekranında SSD görünmüyor

Hasan Kazancı

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar değerli forum üyeleri, Mafia2 oynarken birdenbire oyun dondu dakikalarca bekledim hiç bir şekilde bilgisayara müdahale edemedim ne fare ne de klavye işlemiyordu ben de kasa tuşundan bilgisayarı kapattım. Sonrasında açılırken C ve D sürücüleri taranıyor şeklinde yazılar geldi Windows parola kısmına kadar bir şekilde geliyordu fakat masaüstüne hiç giremiyordum. Bende Windows 7'den Windows 10'a temiz kurulum yaptım. Tüm sürücüleri gerekli programları yükledikten sonra COD4 Modern Warfare oyununu yükledim. Ne güzel oynuyordum ki aynı sorun tekrar baş gösterdi. Oyun dondu ve bilgisayarı tekrar kasa tuşundan kapatmak zorunda kaldım. Bu sefer bilgisayar hiç bir şekilde Windowsa giremiyor BIOS ekranında kalıyor. BIOS Boot ayarlarına giriyorum manuel olarak SSD'den başlatabilmek için ama listede SSD yok. SSD'yi başka bilgisayara takıyorum mavi ekran veriyor.
SSD: Apacer AS350 256GB https://www.incehesap.com/apacer-pa...npbA9KjU-krr0ePW9HFGy_ZRxLR6In768BI89LiswlLIM
Anakart: Msi G31-7529
İşlemci: İntel Core2 Q8400
Ram: Samsung 2x2GB 800Mhz CL6
Ekran Kartı: Asus R7-240 2GB
PSU: 350W
SSD bozuldu diye düşünüyorum, SSD'lerde garanti var mı? Tamir oluyor mu? Uygulayabileceğim bir çözüm var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…