Boot Failed Hatası - Default Boot Device Missing or Boot Failed

• Konuyu başlatan Psycho
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 6.266

Psycho

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese hayırlı bayramlar!
Arkadaşlar annemin kullanmakta olduğu Grundig GNB 1450 B2 B8 Slimbook şu hatayı veriyor;

Default Boot Device Missing or Boot Failed.jpg

Bu problem ilk çıktığı zamanlarda neredeyse hiç gelmiyordu ama şu son 3 gündür üst üste 4 defa gelmeye başladı. Bu sorun genellikle fan yüksek devire çıkınca oluyor (tesadüfte olabilir). Lütfen bana yardım edin çok çaresizim. Bu ekrana geçmeden önce böyle bir ekran geliyor.

Mavi ekran.jpg

Resmi temsili bulabildim sebebi ise bende gelen ekran 1 saniyeden daha hızlı gelip geçiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihaz çok sarsıldığından dolayı Sabit Diskin bozulmuş olma ihtimali çok yüksek.

Eğer kurtarılacak veri yoksa format at:

Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları

Veri varsa, Backbox linux ile boot edip verileri kurtar öyle format at. Format atılamıyorsa disk ölmüştür. Garanti varsa garantiye yollayın disk değişimi yapılır. Garanti yoksa bir SSD alın 120 GB bir daha böyle sorunlarla karşılaşmazsınız.

Kurtarılacak herhangi bir fotoğrafımız vs. olmadığı için format garanti seçim olmalı hemen deneyeceğim çok teşekkür ederim abi. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı