E Ege_9458 Picopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:53 #1 PC'yi açınca "Boot Failure Detected" hatası alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 00:01
Çözüm E E Ege_9458 Bugün 00:32 Phenyl dedi: BIOS pilini çıkarın ve yeninden takın. Durum nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam ayarları varsayılana çevirince düzeldi.
Phenyl dedi: BIOS pilini çıkarın ve yeninden takın. Durum nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam ayarları varsayılana çevirince düzeldi.
Phenyl Nanopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 645 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Bugün 00:05 #2 Ege_9458 dedi: PC'yi açınca "Boot Failure Detected" hatası alıyorum. Eki Görüntüle 2603353 Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkarın ve yeninden takın. Durum nedir hocam? Son düzenleme: Bugün 00:14 Artı 0 Eksi
Ege_9458 dedi: PC'yi açınca "Boot Failure Detected" hatası alıyorum. Eki Görüntüle 2603353 Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkarın ve yeninden takın. Durum nedir hocam?
KS KS E Ege_9458 Picopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:32 #3 Phenyl dedi: BIOS pilini çıkarın ve yeninden takın. Durum nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam ayarları varsayılana çevirince düzeldi. Artı 1 Eksi Çözüm
Phenyl dedi: BIOS pilini çıkarın ve yeninden takın. Durum nedir hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam ayarları varsayılana çevirince düzeldi.
Phenyl Nanopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 645 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Bugün 00:32 #4 Ege_9458 dedi: Hocam ayarları varsayılana çevirince düzeldi. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkarıp, taktığınız zamanda da aynısı oluyor hocam. O yüzden BIOS pilini çıkarın, takın dedim. Artı 0 Eksi
Ege_9458 dedi: Hocam ayarları varsayılana çevirince düzeldi. Genişletmek için tıkla... BIOS pilini çıkarıp, taktığınız zamanda da aynısı oluyor hocam. O yüzden BIOS pilini çıkarın, takın dedim.
KS KS E Ege_9458 Picopat Katılım 14 Ocak 2025 Mesajlar 33 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:34 #5 Phenyl dedi: BIOS pilini çıkarıp, taktığınız zamanda da aynısı oluyor hocam. O yüzden BIOS pilini çıkarın, takın dedim. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler. Artı 0 Eksi
Phenyl dedi: BIOS pilini çıkarıp, taktığınız zamanda da aynısı oluyor hocam. O yüzden BIOS pilini çıkarın, takın dedim. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
Phenyl Nanopat Katılım 12 Ekim 2025 Mesajlar 645 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Matematikçi Bugün 00:36 #6 Ege_9458 dedi: Anladım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kendi yanıtınızı çözüm olarak işaretleyin hocam. En azından birileri görürse, yardımcı olur. Artı 0 Eksi
Ege_9458 dedi: Anladım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Kendi yanıtınızı çözüm olarak işaretleyin hocam. En azından birileri görürse, yardımcı olur.