CUPs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 11 3 Haziran 2018 #11 Abi 2 adım işe yaramadı bios pilini çıkardım 2.3 dka sonra tekrar taktim ayarlar sifirlanmadi
A A.Salih Hectopat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2018 #12 Bilgisayar açılmadığı için mi sıfırlanmadı diyorsun? Öyle ise sorun diskte olabilir. Eğer kaybedecek önemli dosyaların yoksa format at artık. Birde ne gibi hatalar almaya devam ediyorsun?
Bilgisayar açılmadığı için mi sıfırlanmadı diyorsun? Öyle ise sorun diskte olabilir. Eğer kaybedecek önemli dosyaların yoksa format at artık. Birde ne gibi hatalar almaya devam ediyorsun?
CUPs Hectopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 11 3 Haziran 2018 #13 Salih abi çok sağol başka hardisk taktim sonra tekrar benim hardiski taktim oldu tek sorun windows yavaş format aticam bitti çok sağol .
Salih abi çok sağol başka hardisk taktim sonra tekrar benim hardiski taktim oldu tek sorun windows yavaş format aticam bitti çok sağol .
A A.Salih Hectopat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2018 #14 Çok sevindim hadi geçmiş olsun. Konuyu çözüldü olarak işaretlersen sorunu yaşayan başka birileri içinde yardımcı olur.
Çok sevindim hadi geçmiş olsun. Konuyu çözüldü olarak işaretlersen sorunu yaşayan başka birileri içinde yardımcı olur.