Eniyom Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2014 #1 Arkadaşlar bu program gerçek mi ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cevap yazar mısınız ? lütfen
Arkadaşlar bu program gerçek mi ? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Cevap yazar mısınız ? lütfen
kornoloji Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Eylül 2014 Mesajlar 1.577 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2014 #2 Gerçek. Ben XP'de denemiştim bunun gibi bir program başlangıç resmini değiştiriyordu. LogonStudio adı. Windows 7 ve 8 ler için de çeşitli programlar var
Gerçek. Ben XP'de denemiştim bunun gibi bir program başlangıç resmini değiştiriyordu. LogonStudio adı. Windows 7 ve 8 ler için de çeşitli programlar var
Eniyom Hectopat Katılım 8 Haziran 2014 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2014 #3 Teşekürler