E encias Hectopat Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 13 3 Ocak 2014 #1 Bootable usb yaptım ve ilk ekranı açtım. Fakat HDD'leri görüyor boot mac os x from usb demiyor. Ne yapmam gerek?
Bootable usb yaptım ve ilk ekranı açtım. Fakat HDD'leri görüyor boot mac os x from usb demiyor. Ne yapmam gerek?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 3 Ocak 2014 #2 Foto koyar mısınız Imgur'a ekleyip.
E encias Hectopat Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 13 3 Ocak 2014 #3 Burak Alkan dedi: Foto koyar mısınız Imgur'a ekleyip. Genişletmek için tıkla... - - - Güncellendi - - - İş çıkışına mı denk geldik - - - Güncellendi - - - İlginiz ve alakanız için teşekkürler sorunu hallettim. Acemilik işte
Burak Alkan dedi: Foto koyar mısınız Imgur'a ekleyip. Genişletmek için tıkla... - - - Güncellendi - - - İş çıkışına mı denk geldik - - - Güncellendi - - - İlginiz ve alakanız için teşekkürler sorunu hallettim. Acemilik işte
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 4 Ocak 2014 #4 USB belleği düzgün hazırlayamamışsınız.
E encias Hectopat Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 13 4 Ocak 2014 #5 Recep Baltaş dedi: USB belleği düzgün hazırlayamamışsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler o sorunu çözdüm şuan siyah ekranda kaldım, konuyu açtım gerekli yere.
Recep Baltaş dedi: USB belleği düzgün hazırlayamamışsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler o sorunu çözdüm şuan siyah ekranda kaldım, konuyu açtım gerekli yere.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 5 Ocak 2014 #6 Sorunu çözdüğünüzü anladık. Ama bencillik yapıp nasıl çözdüğünüzü yazmadığınızdan Recep açıklama eklemiş. Ben de bir ceza vereyim çözümü yazmayıp kurallara uymadığınızdan dolayı da tam olsun.
Sorunu çözdüğünüzü anladık. Ama bencillik yapıp nasıl çözdüğünüzü yazmadığınızdan Recep açıklama eklemiş. Ben de bir ceza vereyim çözümü yazmayıp kurallara uymadığınızdan dolayı da tam olsun.